Τετάρτη, 21 Απριλίου

Έρχεται πρόγραμμα ενίσχυσης της εστίασης στη Στερεά Ελλάδα

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ανοιχτό παράθυρο για ειδικό πρόγραμμα χρηματοδότησης των επιχειρήσεων εστίασης στη Στερεά Ελλάδα άφησε ο αντιπεριφερειάρχης επιχειρηματικότητας Κώστας Καραγιάννης μιλώντας στο ΣΕΙΡΙΟ fm, το πρωί της Δευτέρας.

Άφησε να εννοηθεί ότι σχεδιάζεται σχετικό πρόγραμμα και οι όποιες ανακοινώσεις θα γίνουν τις επόμενες μέρες από τον περιφερειάρχη.

Το αίτημα ενίσχυσης της εστίασης τέθηκε πρόσφατα και στο περιφερειακό συμβούλιο από παρατάξεις της μειοψηφίας, ενώ επιστολή στον περιφερειάρχη Φάνη Σπανό, με το συγκεκριμένο αίτημα, έχει αποστείλει το σωματείο Νέα Εστίαση Λιβαδειάς.

Όσον αφορά γενικότερα τη στήριξη της επιχειρηματικότητας ο κ. Καραγιάννης αναφέρθηκε στην έγκριση του εκθεσιακού πλάνου της περιφέρειας, που εγκρίθηκε με ευρεία πλειοψηφία από το Περιφερειακό Συμβούλιο, το οποίο περιλαμβάνει 22 εκθέσεις με φυσική παρουσία επιχειρήσεων και 2 ψηφιακές.

Παράλληλα ανακοίνωσε και τη δημιουργία ενός ψηφιακού περιπτέρου με τη συμμετοχή όσων επιχειρήσεων επιθυμούν. Τόνισε επίσης ότι η περιφέρεια Στερεάς είναι η πρώτη που θα το εφαρμόσει.

 

Share.

Leave A Reply