Τετάρτη, 21 Απριλίου

Γρήγορα τεστ κορονοϊού στη Χαιρώνεια την Κυριακή 25 Οκτωβρίου

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Δήμος Λεβαδέων συνεχίζει την πραγματοποίηση τεστ γρήγορης διάγνωσης για τον COVID – 19, που ξεκίνησαν την Πέμπτη από τη Λιβαδειά, ώστε να ελεγχθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι δημότες, μετά την έξαρση των κρουσμάτων στην περιοχή.

Την Κυριακή 25 Οκτωβρίου και ώρα 10:30 στο Δημοτικό Κατάστημα Χαιρώνειας θα πραγματοποιηθούν τεστ (rapid tests) από τους γιατρούς Πέτρο Αρκουμάνη και Ιωάννη Περγαντά, σε συνεργασία με την Κοινότητα Χαιρώνειας.

Παρακαλούνται να προσέλθουν για εξέταση μόνο όσοι δημότες έχουν έρθει σε άμεση ή έμμεση επαφή με επιβεβαιωμένα κρούσματα.

 

Τις επόμενες ημέρες ο Δήμος Λεβαδέων θα συνεχίσει να πραγματοποιεί γρήγορα τεστ σε διάφορα σημεία του Δήμου. Οι δημότες θα ενημερώνονται εγκαίρως  για τον ακριβή τόπο και χρόνο πραγματοποίησης από την ιστοσελίδα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Δήμου Λεβαδέων καθώς και από τα ΜΜΕ.

Ο Δήμος έχει προγραμματίσει τη διενέργεια 1.000 τεστ γρήγορης διάγνωσης για τον COVID – 19, τα οποία αποτελούν χορηγία των εταιριών «Αλουμίνιον της Ελλάδος Α.Ε.» και «Αιολική Ενεργειακή Πελοποννήσου Α.Ε.».

Η προσφορά αυτή θα επιτρέψει στο Δήμο Λεβαδέων να πραγματοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερα τεστ διάγνωσης στους δημότες και με τον τρόπο αυτό να εντοπιστούν πιθανά κρούσματα του κορονοϊού.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων Γιάννης Ταγκαλέγκας “ευχαριστεί τις εταιρείες για την ευγενική τους προσφορά, μετά και από την προσφορά τους με φορητές ηλεκτρονικές συσκευές (tablets) για τους μαθητές/μαθήτριες Α’θμιας και Β’θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου τον προηγούμενο Απρίλιο, που συνεχίζουν να στέκονται αρωγοί στο Δήμο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία και καταδεικνύει το υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης και κοινωνικής ευθύνης αυτών σε μια περίοδο που απαιτεί συλλογική προσπάθεια για να ξεπεραστούν τα προβλήματα που έχει επιφέρει η πανδημία.”

Share.

Leave A Reply