Πέμπτη, 15 Απριλίου

Γ. Μουλκιώτης: δώστε τα στοιχεία για τις δομές υγείας στη Στερεά Ελλάδα

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Για δεύτερη φορά, ο βουλευτής Βοιωτίας Γιώργος Μουλκιώτης, με ερώτηση προς τον υπουργό Υγείας, ζητάει πλήρη ενημέρωση της κατάστασης προσωπικού των Νοσοκομείων, των Κέντρων Υγείας και των ΤΟΜΥ των Περιφερειακών Ενοτήτων Βοιωτίας, Φθιώτιδας, Εύβοιας, Φωκίδας και Ευρυτανίας της 5ης​ Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας.

Μαζί με άλλους βουλευτές του ΚΙΝΑΛ, που συνυπογράφουν την ερώτηση, ζητούν στοιχεία όχι μόνο για τη Στερεά Ελλάδα αλλά και όλων των ΥΠΕ της χώρας, καθώς και πληροφορίες για τις εκτιμήσεις των Διοικήσεων των ΥΠΕ για την ανάγκη αναμόρφωσης των Οργανισμών Νοσοκομείων για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών.

Επιπλέον, δεδομένης της κρίσιμης υγειονομικής κατάστασης που βιώνει η χώρα λόγω του κορονοϊού, το Κίνημα Αλλαγής ζητά στοιχεία για τις κλίνες ΜΕΘ, ΜΑΦ και τους θαλάμους αρνητικής πίεσης που υπάρχουν ανά Νοσοκομείο σε ολόκληρη τη χώρα καθώς και τον προγραμματισμό της Κυβέρνησης για την αύξηση και ενίσχυσή τους.

“Επιτέλους το Υπουργείο Υγείας, να ενημερώσει τον ελληνικό λαό και να παρουσιάσει ανά Νομό και Περιφέρεια τον επιτελικό του σχεδιασμό για τη διαχείριση της πανδημίας, με έργα τα οποία θα μείνουν και την επόμενη ημέρα” τονίζει ο Γ. Μουλκιώτης.

Share.

Leave A Reply