Κυριακή, 11 Απριλίου

Γ. Μουλκιώτης: Ερασιτεχνισμός της Κυβέρνησης και στους εμβολιασμούς

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Κριτική στην κυβέρνηση για τη διενέργεια των εμβολιασμών από το βουλευτή Βοιωτίας του ΚΙΝΑΛ, Γιώργο Μουλκιώτη, σε ανακοίνωση του αναφέρει:

 

Τουλάχιστον ερασιτεχνική μπορεί να ερμηνευθεί η αντιμετώπιση του σχεδιασμού διενέργειας εμβολιασμών από την Κυβέρνηση.

Σημειώνονται αιφνίδιες αναβολές εμβολιασμών στους υγειονομικούς, σε πολλά νοσοκομεία της χώρας, που θα έπρεπε να   διενεργηθούν σήμερα. Το καταγγέλλουν οι ίδιοι οι υγειονομικοί.

Ως απάντηση, εκδίδονται αντιφατικές ανακοινώσεις από την Κυβέρνηση. Τα μηνύματα όμως, που εκπέμπονται στην κοινωνία, είναι  λίαν αρνητικά.

Η αποθέωση του «βλέποντας και κάνοντας» ή αλλιώς ο  ευτελισμός του επιτελικού κράτους της ΝΔ και στην Υγεία, δηλώνουν παρουσία!

Μάλλον ασχολούνται με πιο «κρίσιμα»  κοινωνικά ζητήματα. Φαίνεται ότι ιεραρχείται και προηγείται ως κατεπείγον, ο ανασχηματισμός της Κυβέρνησης και οι  ενδοκυβερνητικές  διευθετήσεις συνοχής.

Εξ άλλου ο Πρωθυπουργός, ως συνήθως θα παρέμβει,  εκ των υστέρων !!! Είναι η γνωστή σε όλους πρακτική  του, για την  εκ των υστέρων παρέμβαση.

Σαφές το  μήνυμα  των  κυβερνητικών αποφάσεων:

Οι υγειονομικοί και οι ευάλωτοι ας περιμένουν και ας παραμείνουν αθωράκιστοι!!!! Τα στελέχη «μας» και οι πέριξ τούτων εμβολιάσθηκαν !!!

Share.

Leave A Reply