Τρίτη, 2 Μαρτίου

Γ. Ταγκαλέγκας: Σεβαστή η απάντηση Χαρδαλιά αλλά…

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σεβαστή η απάντηση Χαρδαλιά όμως παραμένουν αναπάντητα ερωτήματα για την επιβολή και παράταση του καθολικού lockdown στο Δ. Λεβαδέων, τόνισε μιλώντας στο ΣΕΙΡΙΟ fm ο δήμαρχος Γιάννης Ταγκαλέγκας.

Την περασμένη Παρασκευή, στη διάρκεια της ενημέρωσης για την πορεία της πανδημίας, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, είχε κάνει ιδιαίτερη αναφορά στο Δ. Λεβαδέων αναφέροντας ότι καθοριστικό λόγο στην απόφαση της Γ.Γ.Π.Π έπαιξε το υψηλό ποσοστό των μετακινήσεων μεταξύ Λιβαδειάς-Θήβας και αντιστρόφως, που έφθανε στο 64% και όχι ο αριθμός των κρουσμάτων, που ανέρχονταν σε 22.

Ο Υπουργός με επιβεβαίωσε ως προς τον αριθμό των κρουσμάτων, δήλωσε ο δήμαρχος εκφράζοντας τους ενδοιασμούς του ως προς το θέμα των μετακινήσεων, οι οποίες συνεχίζονται.

Ο Γιάννης Ταγκαλέγκας επέμεινε ότι τα επιδημιολογικά δεδομένα δεν δικαιολογούν τα αυστηρά μέτρα και αναφέρθηκε στις αρνητικές επιπτώσεις στο λιανεμπόριο καθώς από σήμερα τα εμπορικά καταστήματα του δήμου θα λειτουργούν με click-away.

Παράλληλα δήλωσε άγνοια για τα επιδημιολογικά στοιχεία της περασμένης εβδομάδας καθώς, όπως είπε, δεν έχει λάβει σχετική ενημέρωση.

Ακούστε τη συνέντευξη

 

 

 

Share.

Leave A Reply