Σάββατο, 10 Απριλίου

Επίσκεψη Μουλκιώτη στο δήμαρχο Λεβαδέων

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Ο βουλευτής Βοιωτίας  Γεώργιος Μουλκιώτης ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων προσέφερε τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λεβαδέων για να συνδράμει στην προσπάθεια του Δήμου για τη στήριξη των οικονομικά αδύναμων οικογενειών.
Ο κ. Μουλκιώτης επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Λεβαδέων Γιάννη Ταγκαλέγκα, ο οποίος εξέφρασε τις ευχαριστίες του για τη στήριξη του βουλευτή στο κοινωνικό έργο του Δήμου, σημειώνοντας ότι οι πράξεις αλληλεγγύης ενδυναμώνουν την κοινωνική συνοχή και συνδράμουν στην προσωπική μας αναγέννηση. Ο κ. Ταγκαλέγκας ευχαρίστησε το βουλευτή για την αμέριστη βοήθειά του προς το Δήμο Λεβαδέων μέχρι τώρα, για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο τόπος και η περιφέρεια μας προς όφελος των πολιτών.
Αντάλλαξαν ευχές για καλές γιορτές και εξέφρασαν την ελπίδα ο νέος χρόνος να φέρει υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο.
Στη συνέχεια ο κ. Μουλκιώτης συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας Ιωάννα Νταντούμη παρέδωσε τα τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, ευχήθηκε καλές γιορτές στους εργαζομένους της δομής και υπογράμμισε το σημαντικό κοινωνικό έργο που προσφέρουν στους δημότες, ιδιαίτερα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

sdr

Share.

Leave A Reply