Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου

«Κρούω τον κώδωνα κινδύνου για τις δομές Υγείας στη Βοιωτία, λόγω εσφαλμένων χειρισμών της Κυβέρνησης»

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο βουλευτής Βοιωτίας του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Μουλκιώτης κατά τη συζήτηση νομοσχεδίου του Υπουργείου Οικονομικών στην Ολομέλεια της Βουλής έκρουσε τον κώδωνα κινδύνου σχετικά με την κρισιμότητα της κατάστασης λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού στο νομό Βοιωτίας.

Αρχικά αναφέρθηκε στο τραγικό συμβάν με την απώλεια της 16χρονης μαθήτριας από την Θήβα, εξέφρασε την οδύνη και τα συλλυπητήριά του προς την οικογένεια και ευχήθηκε οι  νοσηλευόμενοι γονείς να γυρίσουν γρήγορα στο σπίτι τους.

Στη συνέχεια, υπογράμμισε τη σημασία της σωστής και αποτελεσματικής ιχνηλάτησης και διεξαγωγής τεστ στα σχολεία όπου διαπιστώθηκαν κρούσματα και επεσήμανε ότι δυστυχώς, σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, αυτό δεν προβλέπεται με βάση τα πρωτόκολλα του Φθινοπώρου 2020 που ισχύουν για τις περιπτώσεις κρουσμάτων στα σχολεία.

Τέλος, τόνισε τις μεγάλες ελλείψεις σε γιατρούς αλλά και σε νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό, των Νοσοκομείων της Βοιωτίας, τη μη λειτουργία του υπάρχοντος ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, καθώς και την κόπωση που έχει επέλθει στο υπάρχον προσωπικό  από τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλει καθημερινά για την αντιμετώπιση των εντεινόμενων περιστατικών της πανδημίας.​

Share.

Leave A Reply