Δευτέρα, 8 Μαρτίου

Μεγάλη συμμετοχή στο διαδικτυακό χριστουγεννιάτικο χωριό του Δ. Λεβαδέων

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η πρωτοβουλία του Δήμου Λεβαδέων να δημιουργήσει ένα διαδικτυακό χριστουγεννιάτικο χωριό για παιδιά, όπου είχαν την ευκαιρία να συνδέονται ζωντανά με το χωριό του Αη Βασίλη, να παρακολουθούν μουσικές συναυλίες, θεατρικά έργα, κινηματογραφικές ταινίες, παραστάσεις θεάτρου σκιών και εκπομπές δημιουργικής απασχόλησης στέφθηκε .
Σύμφωνα με τους εκπροσώπους της εταιρείας Long Vehicle Production Φώτη Σπύρου και Νίκο Χρηστίδη ο μέσος όρος μοναδικών επισκεπτών στο διαδικτυακό χριστουγεννιάτικο χωριό του Δήμου Λεβαδέων ήταν 799 άτομα ανά ημέρα και ο συνολικός αριθμός μοναδικών επισκεπτών έφθασε στις 27.541.
Τα στοιχεία αυτά καταδεικνύουν αφενός την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και αφετέρου την ανάγκη των παιδιών να συμμετάσχουν σε διάφορες ψυχαγωγικές εκπομπές κατά τη διάρκεια του εγκλεισμού τους στο σπίτι, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.
Ο Δήμαρχος Λεβαδέων Γιάννης Ταγκαλέγκας ευχαριστεί τους συντελεστές της όλης προσπάθειας που κατάφεραν να προσφέρουν στους μικρούς δημότες στιγμές χαράς, ψυχαγωγίας και δημιουργικής απασχόλησης.
Share.

Leave A Reply