Πέμπτη, 15 Απριλίου

Ο Γ. Αναστασίου για ενδεχόμενο lock down στη Θήβα

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Ανοιχτό το ενεχόμενο να επιβληθούν αυστηρότερα περιοριστικά μέτρα στο Δήμο θηβαίων, εάν αλλάξουν τα επιδημιολογικά δεδομένα, αφήνει ο δήμαρχος Γιώργος Αναστασίου με αφορμή την αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού στο Δήμο. Τονίζει ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο και εφιστά την προσοχή των δημοτών ώστε να μην υπάρξουν νέα έκτακτα μέτρα με “καταστροφικές συνέπειες για την τοπική κοινωνία”.
Η ανάρτηση του δημάρχου στο f/b:
Τις τελευταίες ημέρες ακούγεται πολύ έντονα ότι υπάρχει το ενδεχόμενο λήψης επιπλέον μέτρων για την προστασία από την διάδοση της πανδημίας στον Δήμο Θηβαίων.
Με τα μέχρι στιγμής επιδημιολογικά δεδομένα τέτοιο ζήτημα δεν τίθεται για τον Δήμο μας. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί ν’ αλλάξει η κατάσταση. Είμαστε όλοι υποχρεωμένοι να τηρούμε απαρέγκλιτα τα μέτρα προφύλαξης, επιδεικνύοντας την δέουσα επιμέλεια και προσοχή και να αποφεύγουμε ανεύθυνες συμπεριφορές που μπορεί να οδηγήσουν τις αρμόδιες αρχές στην λήψη εκτάκτων μέτρων που θα έχουν καταστροφικές συνέπειες για την τοπική κοινωνία.
Μαζί θα κερδίσουμε την μάχη κατά του κορωνοϊού!!!!
ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ!!!!!
Στην έξαρση των κρουσμάτων κορονοϊού στη Θήβα αναφέρθηκε και ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης “Δημοτική Συνεργασία Ευθύνης” Κώστας Βενιζέλος μιλώντας στο ΣΕΙΡΙΟ fm.
Σύμφωνα με τα λεγόμενα του η κατάσταση είναι εκρηκτική, 15 νέα κρούσματα ανιχνεύθηκαν το τελευταίο 24ωρο, ενώ έκλεισαν και καταστήματα στα οποία  εντοπίστηκαν κρούσματα.
Παράλληλα άσκησε και κριτική στη δημοτική αρχή ότι δεν συνεδριάζει το όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου ώστε να υπάρξει σαφής ενημέρωση και εκτίμηση της κατάστασης.
Share.

Leave A Reply