Παρασκευή, 5 Μαρτίου

Σε επιφυλακή για τη “Μήδεια” ο Δήμος Λεβαδέων

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε επιφυλακή θα βρίσκεται για τα επόμενα 24ωρα ο Δήμος Λεβαδέων εν όψει των επικείμενων έντονων καιρικών φαινομένων.

Οι δημότες θα έχουν τη δυνατότητα, για όποιο πρόβλημα παρουσιαστεί, να επικοινωνούν με τις παρακάτω τηλεφωνικές γραμμές του Δήμου:

Από σήμερα Παρασκευή 12/02 έως και τη Δευτέρα 15/02 θα λειτουργεί επί 24ώρου βάσεως γραμμή επικοινωνίας στον τηλεφωνικό αριθμό 22613 50802 (γραφείο Δημάρχου) και

από 14/02/2021 για τις ώρες 07:00 – 22:00 στον τηλεφωνικό αριθμό 22610 89818 (Γραφείο Καθαριότητας).

Ακόμη, για οποιαδήποτε αναφορά βλάβης στο δίκτυο ύδρευσης – αποχέτευσης μπορείτε να καλείτε στους τηλεφωνικούς αριθμούς 22610 26401-2 (ΔΕΥΑΛ).

Επίσης από το Σάββατο 13/02 έως και την Δευτέρα 15/02 και τις ώρες 08:00 – 17:30, θα διατίθεται θερμαινόμενη αίθουσα εντός του Κ.Α.Π.Η. Λιβαδειάς, για όσους δημότες μας το έχουν ανάγκη.

Επίσης από το Σάββατο 13/02 έως και την Δευτέρα 15/02 και τις ώρες 08:00 – 17:30, θα διατίθεται θερμαινόμενη αίθουσα εντός του Κ.Α.Π.Η. Λιβαδειάς, για όσους δημότες το έχουν ανάγκη.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να καλούν στον τηλεφωνικό αριθμό 22613 50802, ώστε για λόγους πρόληψης να πραγματοποιηθούν γρήγοροι έλεγχοι ανίχνευσης κορωνοϊού (rapid tests), πριν από την είσοδο τους στο κτήριο.

Καθ΄ όλη τη διάρκεια της κακοκαιρίας, θα υπάρχει ενημέρωση από την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Λεβαδέων και την επίσημη σελίδα μας το facebook «Δήμος Λεβαδέων-Μunicipality of Levadia» με σχετικές ανακοινώσεις.

Παρακαλούνται οι δημότες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους και να λαμβάνουν όλες τις προφυλάξεις για την αποφυγή ατυχημάτων.

Ενημέρωση για τους κτηνοτρόφους 

Επίσης ο Δήμος Λεβαδέων ενημερώνει τους κτηνοτρόφους και μελισσοκόμους δημότες, των ορεινών- ημιορεινών αλλά και πεδινών περιοχών του Δήμου μας, ότι λόγω των καιρικών συνθηκών των επόμενων ημερών (χιονοπτώσεις/ παγετός) πρέπει να προβούν στις ανάλογες ενέργειες που αφορούν στην προστασία των ζώων και των μελισσοσμήνων.

Παρακαλούνται να παρακολουθούν τις προγνώσεις και τις προειδοποιήσεις του καιρού, που εκδίδει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, ώστε να προετοιμαστούν κατάλληλα και να φροντίσουν να έχουν τα απαραίτητα εφόδια και ζωοτροφές για το ποίμνιό τους και τα μελισσοσμήνη τους.

Επίσης, να έχουν εξασφαλίσει την επικοινωνία τους και να είναι σε ετοιμότητα, ώστε να είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν τις δύσκολες καταστάσεις σε ενδεχόμενο αποκλεισμού του κοπαδιού τους από χιονοπτώσεις- παγετό ή από άλλες δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

 

 

Share.

Comments are closed.