Τετάρτη, 3 Μαρτίου

Σε επιφυλακή για το δεύτερο κύμα κακοκαιρίας στη Βοιωτία

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Με επιτυχία αντιμετωπίστηκε το  πρωινό πρώτο κύμα της κακοκαιρίας σύμφωνα με ανακοίνωση της Π.Ε Βοιωτίας.

Από τα μεσάνυχτα, σε όλο το μήκος και πλάτος του νομού, επιχειρούσαν εκχιονιστικά μηχανήματα και αλατιέρες που κατάφεραν, το οδικό δίκτυο της  Βοιωτίας να παραμείνει ανοιχτό .

Απρόσκοπτα λειτούργησαν οι εμβολιασμοί των συμπολιτών μας σε όλα τα εμβολιαστικά κέντρα του νομού.

Η Πολιτική Προστασία και οι τεχνικές υπηρεσίες της Π.Ε. Βοιωτίας συνεχίζουν να συνεχίζουν να βρίσκονται σε επιφυλακή  και σε συνεχή επικοινωνία και συντονισμό με τον Περιφερειακό Συντονιστή Πολιτικής Προστασίας Στερεάς Ελλάδας  Κωνσταντίνο Καραμπέτσο, την Ελληνική Αστυνομία, την Πυροσβεστική, το ΔΕΔΗΕ και τα νοσοκομεία.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ όσο και της 114 πτέρυγα  μάχης Τανάγρας θα ακολουθήσει νέο σφοδρό κύμα από τις 20.00 μ.μ. έως και την Δευτέρα το μεσημέρι.

«Η επέλαση του χιονιά αντιμετωπίστηκε ως τώρα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο χωρίς να υπάρχουν προβλήματα . Παρακαλούνται όλοι να ελαχιστοποιήσουν  τις μετακινήσεις τους στις απολύτως αναγκαίες και να έχουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες αν χρειαστεί να μετακινηθούν. Τηλέφωνα  Επικοινωνίας:  22610 29036 -22613 50199-6941 414 048. Παραμένουμε σε επιφυλακή, παραμένουμε μάχιμοι, είμαστε εδώ» τόνισε στις δηλώσεις της η αντιπεριφερειάρχης  Φανή Παπαθωμά.

Share.

Comments are closed.