Δευτέρα, 8 Μαρτίου

Σε πλήρη ετοιμότητα για την κακοκαιρία η Π. Ε. Βοιωτίας

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου και τα από βορειοδυτικά αναμένεται να επηρεάσει αρκετές περιοχές της Βοιωτίας το κύμα κακοκαιρίας «ΛΕΑΝΔΡΟΣ».

   Η Πολιτική Προστασία και οι Τεχνικές Υπηρεσίες  της Π.Ε είναι σε απόλυτη ετοιμότητα για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία, την Πυροσβεστική Υπηρεσία και του Δήμους.

  Μεγάλες ποσότητες αλατιού είναι  τοποθετημένες σε έξι  σημεία τροφοδοσίας, έτσι ώστε εάν παραστεί ανάγκη να καλυφθεί όλο το οδικό δίκτυο του νομού ενώ σε προεπιλεγμένα επίκαιρα σημεία βρίσκονται και τα μηχανήματα αποχιονισμού.

Η Πολιτική Προστασία και οι Τεχνικές Υπηρεσίες της Π.Ε, βρίσκονται από το μεσημέρι, επί 24ώρου βάσεως, σε επιφυλακή.

Για τον καλύτερο συντονισμό όλων των αρμόδιων υπηρεσιών πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Φάνη Σπανό και τις άλλες Περιφερειακές Ενότητες της Στερεάς, καθώς και σύσκεψη της  Πολιτικής Προστασίας και των τεχνικών υπηρεσιών της Π.Ε. Βοιωτίας, σε επικοινωνία με τους Δήμους, την Αστυνομία και την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

 Παρακαλούνται οι πολίτες να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, να τηρούν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας,  τις οδηγίες της Τροχαίας και να έχουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες.

Τηλέφωνα επικοινωνίας για έκτακτες ανάγκες  2261029036 και 6941 414 048

Share.

Leave A Reply