Τρίτη, 13 Απριλίου

Στα 25 εκατ. ευρώ η συνολική χρηματοδότηση για την ενίσχυση ΜΜΕ στη Στερεά Ελλάδα

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Την τροποποίηση του προγράμματος για την ενίσχυση Μικρών και πολύ Μικρών Επιχειρήσεων, που επλήγησαν από την πανδημία, στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός, εξασφαλίζοντας επιπλέον χρηματοδότηση 5.000.000 € από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας (ΕΣΠΑ 2014-2020).

Τη σχετική ανακοίνωση έκανε ο κ. Σπανός κατά τη συμμετοχή του στην Τακτική Συνεδρίαση, μέσω τηλεδιάσκεψης, του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας.

Ο συνολικός προϋπολογισμός της πρόσκλησης, με φορέα υλοποίησης την ΑΝ.ΔΙΑ, αγγίζει πλέον τα 25.000.000  € και καλύπτει αιτήματα για κεφάλαιο κίνησης ίσο με το 50% των εξόδων της  επιχείρησης κατά το έτος 2019 με ελάχιστο ποσό επιχορήγησης τα 4.000 € και μέγιστο τα 40.000 €.

«Διαθέτουμε συνολικά 25 εκατομμύρια ευρώ για κεφάλαιο κίνησης στις Μικρές και πολύ Μικρές Επιχειρήσεις, αξιοποιώντας κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο που έχουμε στη διάθεση μας. Σε αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας, παράλληλα με την υγειονομική θωράκιση της Στερεάς Ελλάδας, όλοι μαζί θα κρατήσουμε όρθια και την Οικονομία μας», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός.

Share.

Leave A Reply