Σάββατο, 10 Απριλίου

Συμμετοχή ΑΚΟΛ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αεροβικής Γυμναστικής

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Φινάλε με χαμόγελα στο 19ο  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αεροβικής Γυμναστικής Ανδρών-Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων, Παίδων -Κορασίδων και την τελική φάση Παμπαίδων-Παγκορασίδων, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24 & την Κυριακή 25 Οκτωβρίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο Χολαργού “Αντώνης Τρίτσης”.

Με ασφάλεια και αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων της Γ.Γ.Α. και τον υψηλό βαθμό ετοιμότητας της Ε.Γ.Ο, οι αθλητές και οι αθλήτριες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Δυναμική ήταν και η παρουσία του ΑΚΟΛ με την συμμετοχή 11 αθλητριών του αγωνιστικού τμήματος Αεροβικής στις κατηγορίες Κορασίδων, Παγκορασίδων και προαγωνιστικό. Η  αθλήτριά του Ομίλου της Λιβαδειάς, Μάγδα Μπάρλου  έκανε  εξαιρετική εμφάνιση στον Προκριματικό Κορασίδων και πέρασε στον τελικό και κατετάγη   στην 5η θέση   με  βαθμολογία 18,417.

Πολύ καλές επιδόσεις στην ίδια κατηγορία στον προκριματικό αγώνα  έκαναν και οι αθλήτριες   ¨Χριστιάννα Μαρλάση, Κρυσταλλία Γκικοπούλου  Ειρήνη Τράκη, Γεωργία Τράκη .

Στο Ε’ Προαγωνιστικό συμμετείχαν για πρώτη φορά οι μικρές αθλήτριες Ασημίνα Περγαντά και Ισμήνη Ντέμου.

Αξιόλογη η παρουσία των αθλητριών και στην κατηγορία  Παγκορασίδων με την Κατερίνα Βαλακούδουνα στην 9η θέση και βαθμολογία 17,233, την Παναγιώτα Βαλασκοπούλου στην 11η με 17,050, τη Γαβριέλα Νίτσα στην 18η με 15,050 και την Ευσταθία Παπανικολάου στην 19η με 14,683.

Το Δ.Σ. του ΑΚΟΛ συγχαίρει όλες τις αθλήτριες για την συμμετοχή και τις διακρίσεις τους, τις προπονήτριες Λουκία Τσάπρα και Πολίνα Παπαχρήστου  και τον Τεχνικό Σύμβουλο και Ομοσπονδιακό Προπονητή Δημήτρη Πολύζο.

Share.

Leave A Reply