Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου

Συνάντηση δημάρχου Θηβαίων με προέδρους Εμπορικού Συλλόγου και ΟΕΒΕ

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συνάντηση με εκπροσώπους των εμπορικών καταστημάτων και της εστίασης είχε την Τρίτη ο Δήμαρχος Θηβαίων, Γιώργος Αναστασίου με αντικείμενο τα προβλήματα που έχουν προκαλέσει τα περιοριστικά μέτρα στη Βοιωτία.

Συγκεκριμένα συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Θήβας, Τάσο Σαμιώτη και τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών-Βιοτεχνών Θήβας(ΟΕΒΕ Θήβας), Παναγιώτη Χαρατσή. Στη συνάντηση συμμετείχαν και οι αντιδήμαρχοι Αναστάσιος Καμούτσης και Ανδρέας Χατζησταμάτης.

Συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι καταστηματάρχες και οι επιχειρηματίες εστίασης της Θήβας, πολλοί εκ  των οποίων ασφυκτιούν εξαιτίας του συνεχιζόμενου lockdown και κινδυνεύουν με οριστικό «λουκέτο».

Ο Δήμος Θηβαίων, σημειώνει ότι προκειμένου να στηρίξει τον επιχειρηματικό κόσμο, έχει ήδη λάβει αποφάσεις για τη μείωση των τελών κοινοχρήστων χώρων για το έτος 2020, καθώς και για μειώσεις στα μισθώματα καταστημάτων και των σχολικών κυλικείων, σύμφωνα με τις εκάστοτε ΚΥΑ.

Ταυτόχρονα, επεξεργάζεται τη δυνατότητα λήψης απόφασης για τη μείωση ή την απαλλαγή των ανταποδοτικών τελών. Επίσης σε ισχύ είναι και οι διευκολύνσεις στις πληρωμές μέσω ρύθμισης οφειλών.

 

Share.

Leave A Reply