Τρίτη, 2 Μαρτίου

Συνάντηση Ταγκαλέγκα με τη Στέλλα Ταπανλή γαι την Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Μετά την πρόσφατη περιπέτεια υγείας του ο Δήμαρχος Λεβαδέων Γιάννης Ταγκαλέγκας επέστρεψε στα καθήκοντα του και  ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του καρκίνου, συναντήθηκε σήμερα με την πρόεδρο του παραρτήματος Λιβαδειάς της Αντικαρκινικής Εταιρείας, Στέλλα Ταπανλή. Παρούσα στη συνάντηση ήταν και η Αντιδημάρχος Κοινωνικής Μέριμνας Γιάννα Νταντούμη.
Η πρόεδρος της Αντικαρκινικής, τόνισε ότι η 4η Φεβρουαρίου δεν αποτελεί μια ημέρα εορτασμού, αλλά αποτελεί ημέρα τιμής έναντι της επιστημονικής κοινότητας για τους αγώνες της απέναντι στην νόσο. Ακόμη μετέδωσε μήνυμα ελπίδας λέγοντας ότι σε λίγα χρόνια ο καρκίνος θα αποτελεί ένα απλό χρόνιο νόσημα.
Ο Δήμαρχος σημείωσε ότι ο Δήμος βρίσκεται πάντα δίπλα στις προσπάθειες που καταβάλλει η Αντικαρκινική Εταιρεία τιμώντας τους αγώνες των ανθρώπων που μάχονται τη νόσο, μια νόσο που η επιστήμη ακόμη δεν έχει βρει τα κατάλληλα όπλα για να την εξαλείψει, ωστόσο η Ελληνική Ιατρική Κοινότητα χέρι – χέρι με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία συνεργάζονται στο πλαίσιο της ενημέρωσης και της πρόληψης για την έγκαιρη διάγνωση.
Τόνισε την εκτίμησή του για τις δραστηριότητες του παραρτήματος  και της κ. Ταπανλή, όλα αυτά τα χρόνια στην πόλη “που έχουν απτά και μετρήσιμα αποτελέσματα”.
Ο Δήμος Λεβαδέων σε συνεργασία με την Αντικαρκινική Εταιρεία και με στόχο την ευαισθητοποίηση των δημοτών για πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση έχουν φωταγωγήσει τον Πύργο του Ρολογιού της πόλης με το χαρακτηριστικό μπλε χρώμα του αγώνα κατά του καρκίνου και έχουν αναρτήσει σχετικό μήνυμα στην Κεντρική Πλατεία της πόλης.
Share.

Leave A Reply