Τρίτη, 2 Μαρτίου

Συνέχεια ελέγχων σε εκπαιδευτικούς της Λιβαδειάς -μήνυμα Ταγκαλέγκα

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αρνητικά βρέθηκαν όλα τα δείγματα των 47  γρήγορων ελέγχων ανίχνευσης κορωνοϊού (rapid tests) που έγιναν σήμερα από το Δήμο Λεβαδέων σε εκπαιδευτικούς της Β΄θμιας εκπαίδευσης (καθηγητές/τριες Γυμνασίου), ενόψει της επανέναρξης της εκπαιδευτικής διαδικασίας τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Ταγκαλέγκας δήλωσε ότι:
«Bρισκόμαστε στο πλευρό όλων των δημοτών και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την πρόληψη της διασποράς του ιού Covid-19, με στόχο την προάσπιση της δημόσιας υγείας.
Σε αυτήν την κατεύθυνση, από τις 25 Οκτωβρίου 2020 έως και σήμερα, έχουμε διενεργήσει 1.772 γρήγορα τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού στην Λιβαδειά και σε όλες τις κοινότητες του Δήμου Λεβαδέων.
Ο Δήμος Λεβαδέων βάση της εβδομαδιαίας ενημέρωσης του Ε.Ο.Δ.Υ. συνεχίζει να παραμένει σε ικανοποιητικά επίπεδα. Συγκεκριμένα, από τις 21 Δεκεμβρίου έως και σήμερα, το ποσοστό των κρουσμάτων σε μία αναλογία 1000 πολιτών είναι 0,5 ασθενής ανά 1000 κατοίκους.
Η προσπάθεια μας όμως, είναι διαρκής. Όπως εξακολουθητική είναι και η προτροπή προς τους δημότες μας να τηρούν όλα τα μέτρα και τις οδηγίες προστασίας, να κρατούν αποστάσεις και να χρησιμοποιούν τις προστατευτικές μάσκες.»
Share.

Leave A Reply