Παρασκευή, 16 Απριλίου

Τηλεφωνική γραμμή ενημέρωσης και βοήθειας για την πανδημία στην Π.Ε Βοιωτίας

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε άμεση εφαρμογή τέθηκε το σχέδιο τεσσάρων σημείων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του Covid-19 και την άμβλυνση των κοινωνικών συνεπειών σε συνέχεια  των επιπρόσθετων μέτρων πρόληψης που επιβλήθηκαν στη Βοιωτία με απόφαση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Από τις 7.00 το πρωί της Τετάρτης, λειτουργεί  η τηλεφωνική γραμμή ενημέρωσης και καταγραφής αιτημάτων παροχής βοήθειας των πολιτών της Π.Ε. Βοιωτίας.

Οι πολίτες μπορούν να καλούν στον τηλεφωνικό αριθμό: 2111019620

Οι μέρες και ώρες εξυπηρέτησης των πολιτών είναι Δευτέρα έως Κυριακή (7 ημέρες /εβδομάδα) από τις 7:00 το πρωί μέχρι τις 12:00 το βράδυ.

«Όλο το προηγούμενο διάστημα, κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να κρατήσουμε τον κορωνοϊό μακριά από τα σπίτια μας, τις επιχειρήσεις, τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Όμως η πανδημία επιμένει και δυστυχώς η  Βοιωτία ξαναμπήκε σε μια νέα δοκιμασία. Από το πρωί, καθημερινά και όλη την εβδομάδα, οι πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας μπορούν να καλούν την αποκλειστική γραμμή ενημέρωσης και καταγραφής των αιτημάτων παροχής βοήθειας. Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη κ. Φάνη Σπανό, τους Δημάρχους, τα Σώματα Ασφαλείας και τους υγειονομικούς μας για τη σταθερή συνεργασία μας. Στόχος μας είναι ένας και μοναδικός: να περιοριστεί άμεσα η εξάπλωση του ιού στον τόπο μας», δήλωσε σχετικά η Αντιπεριφερειάρχης Φανή Παπαθωμά.

Share.

Leave A Reply