Τετάρτη, 3 Μαρτίου

Συνάντηση Αραχωβίτη με Βοιωτούς αμπελουργούς

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ευρεία συνάντηση με Βοιωτούς αμπελουργούς είχε, το απόγευμα της Δευτέρας, στη Θήβα, ο Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και  πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρος Αραχωβίτης, με πρωτοβουλία της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Γιώτας Πούλου. Συμμετείχαν παραγωγοί από πολλές αμπελουργικές περιοχές της Βοιωτίας, Δίστομο, Άσκρη, Θεσπιές, Μαυρομάτι, Ασωπία, Άρμα.

Ο πρώην υπουργός αναφέρθηκε αναλυτικά στις δυνατότητες ενίσχυσης των παραγωγών που έχει το Υπουργείο, τόσο από τα Κοινοτικά προγράμματα, όσο και από το σημαντικό δημοσιονομικό απόθεμα των 37 δισεκατομμυρίων ευρώ που κληροδότησε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Επεσήμανε ότι στο πρόγραμμα «Μένουμε Όρθιοι», που εκπόνησε ο ΣΥΡΙΖΑ, για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας, έχουν προβλεφθεί συγκεκριμένα μέτρα για την ενίσχυση του εισοδήματος των αγροτών.

Αραχωβίτης και Πούλου δεσμεύτηκαν, ότι θα καταθέσουν άμεσα επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή, ώστε να αναγκασθεί ο Υπουργός Μ. Βορίδης,”να απαντήσει στην αγωνία των παραγωγών και να ικανοποιήσει τα δίκαια αιτήματά τους”.

Share.

Comments are closed.