Δευτέρα, 17 Μαΐου

Μηνύματα ενότητας στην εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας

Pinterest LinkedIn Tumblr +

“ΌΧΙ στις γκρίνιες, ναι στην ενότητα”  ήταν το μήνυμα που εξέπεμψαν τα στελέχη της ΝΔ, τα οποία συμμετείχαν στην εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας, με θέμα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα fake news. Βασικοί ομιλητές ήταν ο βoυλευτής–Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας, Βασίλης Κικίλιας  και ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ-υποψήφιος ευρωβουλευτής, Κώστας Δέρβος.

Οι επικείμενες  εκλογικές αναμετρήσεις, μπορεί να  επιτάσσουν τη συμπόρευση για τη νίκη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ωστόσο ο σκόπελος των αυτοδιοικητικών εκλογών καραδοκεί βρίσκοντας, τουλάχιστον στο Δήμο Λεβαδέων, το κόμμα διασπασμένο.Οι δύο υποψήφιοι δήμαρχοι, άνευ χρίσματος, Δημήτρης Καραμάνης και Γιάννης Ταγκαλέγκας, όπως και ο Άρης Ρούσσαρης, που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη τις προθέσεις του, έδωσαν το παρών στην εκδήλωση, σε χωριστά τραπέζια (τα οποία άλλοι είχαν κλείσει και άλλοι “κατέλαβαν”).

Παρόντες επίσης ο βουλευτής Βοιωτίας Ανδρέας Κουτσούμπας, οι πολιτευτές Γιάννης Καράμπελας, Θεοδώρου Λουκία και Μιχάλης Γιαννάκης, (ο οποίος θεωρείται ως βέβαιος υποψήφιος στις εθνικές εκλογές), η σύζυγος του Βαγγέλη Μπασιάκου (που το τελευταίο διάστημα έχει πυκνώσει τις δημόσιες εμφανίσεις της, δίνοντας τροφή για επικείμενη βουλευτική κάθοδο) και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ, Γιώργος Λιανός.

Ιδιαίτερη αναφορά στον εκλιπόντα πρώην υπουργό και βουλευτή Βοιωτίας έκανε ο Βασίλης Κικίλιας καθώς, λίγες μέρες πριν, συμπληρώθηκαν δύο χρόνια από το θάνατο του.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους βρέθηκε και η  Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας, Φανή Παπαθωμά, την οποία ευχαρίστησε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας, Θοδωρής Καλοπήτας, “για τη μάχη που δίνει μαζί με τα γαλάζια στελέχη, για τη νίκη του Φάνη Σπανού στις περιφερειακές εκλογές”.

Τον ενθουσιασμό, στην κατάμεστη αίθουσα του Art Nouveau, στην κεντρική πλατεία της Λιβαδειάς, όπου έγινε η εκδήλωση, έδωσαν οι νεολαίοι του κόμματος, που ήταν και οι οικοδεσπότες.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης ο Βασίλης Κικίλιας εθεάθη να γευματίζει, σε διπλανό κατάστημα, με τον πρώην βουλευτή Γιάννη Καράμπελα.

Δείτε τα βίντεο από τις ομιλίες :

Share.

Leave A Reply