Με θλίψη η τοπική κοινωνία αποχαιρετά τον Ορχομένιο δάσκαλο Γιάννη Θειακούλη που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών.
Παλιοί μαθητές του μιλούν για έναν σπουδαίο δάσκαλο, σπάνιο άνθρωπο και υποδειγματικό οικογενειάρχη.
“Ήταν ο Δάσκαλος που μας έκανε να αγαπάμε το σχολείο, γιατί πάνω απ’ όλα ο ίδιος αγαπούσε αυτό που διάλεξε ως επάγγελμα: τη διδασκαλία. Με την αφοσίωση, το πάθος και την αληθινή του αγάπη για τα παιδιά, κατάφερε να μετατρέψει την τάξη σε χώρο έμπνευσης και χαράς” αναφέρουν σε αναρτήσεις τους.
Ο ίδιος, αφοσιωμένος στη γνώση, κατέγραφε με πάθος τις σκέψεις του, που μετουσίωσε σε τρία βιβλία – παρακαταθήκη σοφίας, εμπειρίας και αγάπης για τις επόμενες γενιές.
Η Παιδεία τον τίμησε, ανακηρύσσοντάς τον επί Τιμή Σχολικό Σύμβουλο, αναγνωρίζοντας το έργο και την πολύχρονη προσφορά του.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί τη Δευτέρα 18 Αυγούστου, στις 18:00, στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστή Λουκά, στον Ορχομενό.



