Πέμπτη, 13 Μαΐου

Αγώνες ορεινής ποδηλασίας στη Λιβαδειά

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Λίγες ημέρες έχουν απομείνει για την εκκίνηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ορεινής Ποδηλασίας που θα διεξαχθεί στη Λιβαδειά, από την Παρασκευή 19 έως και την Κυριακή 21 Ιουλίου, με τη συμμετοχή των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών του αθλήματος.

Περισσότεροι από 180 ποδηλάτες όλων των κατηγοριών (Άνδρες, Γυναίκες, Έφηβοι, Νεάνιδες, Παίδες, Κορασίδες και Masters) θα δώσουν συναρπαστικές μονομαχίες και θα προσφέρουν εντυπωσιακό θέαμα, σε μια πραγματικά πανέμορφη και πολύ απαιτητική διαδρομή, με εκκίνηση και τερματισμό τις Πηγές της Κρύας, στην Λιβαδειά.

Διοργανώτρια είναι η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας (ΕΟΠ), σε συνεργασία με την Alter Bike Tours και την υποστήριξη του Δήμου Λεβαδέων και της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας και το αγωνιστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει τα αγωνίσματα του Cross Country (Αντοχής), του Team Relay (Σκυταλοδρομία) και του Eliminator.

Την προσεχή Τρίτη θα δοθεί η επίσημη συνέντευξη Τύπου για την διοργάνωση, στο Παλαιό Δημαρχείο της Λιβαδειάς, όπου θα ανακοινωθούν όλες οι πληροφορίες για το πρωτάθλημα όπως και οι συμμετοχές.

Share.

Leave A Reply