Πέμπτη, 15 Απριλίου

Αίτημα της αντιπολίτευσης για “κανονική” συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Με κοινή επιστολή προς τον πρόεδρο του περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, Ηλία Σανιδά, οι επικεφαλής τεσσάρων παρατάξεων ζητούν τη σύγκληση του οργάνου με φυσική παρουσία, “για να σταματήσει η υποβάθμιση του”.

Την επιστολή, που ακολουθεί παρακάτω υπογράφουν:

1. Γκλέτσος Απόστολος             “Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση”
2. Αναγνωστάκης Δημήτρης  “Στερεά Υπεροχής”
3. Μπατζελή Κατερίνα             “Πατρίδα μας η Στερεά”
4. Βούλγαρης Αντώνης             “Ελεύθερη Στερεά”

Κύριε πρόεδρε,

Ύστερα από επικοινωνία, που είχαμε οι επικεφαλής των παρατάξεων, διαπιστώθηκε, ως κοινή εκτίμηση, ότι τόσο  ο αριθμός και η σοβαρότητα των θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης,
όσο και το ότι δεν μπορούμε να νομιμοποιήσουμε, επί μακρόν, μια λειτουργία τηλεδιασκέψεων, υποβαθμίζοντας έτσι το ρόλο του Π.Σ., επιβάλλεται να αναθεωρήσετε την πρότασή σας και να πραγματοποιηθεί η συνεδρίασή μας με φυσική παρουσία των μελών.
Θεωρούμε ότι στην αίθουσα συνεδριάσεών μας, μπορούν να εφαρμοστούν τα μέτρα προστασίας αλλά κι αν αυτός ο χώρος δεν επαρκεί, υπάρχουν σίγουρα εναλλακτικές λύσεις, που μπορούν να μας επιτρέψουν τη δια ζώσης συνεδρίασή μας.
Εξάλλου υπάρχει το πρόσφατο προηγούμενο της διαδικασίας του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαμιέων, που συνεδρίασε με τη φυσική παρουσία των μελών του.

Share.

Comments are closed.