Κυριακή, 24 Ιανουαρίου

Ανακαλούνται οι αυξήσεις των αποδοχών του Δ.Σ της ΔΕΥΑΘ

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μετά το σάλο που προκλήθηκε με τις προκλητικές αυξήσεις των αποδοχών του προέδρου και των μελών του Δ.Σ της ΔΕΥΑΘ, ο δήμαρχος Θηβαίων Γιώργος Αναστασίου δήλωσε ότι η απόφαση, την οποία χαρακτήρισε βιαστική, θα ανακληθεί.

Προ ημερών πάντως και ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου ο κ. Αναστασίου, είχε κάνει αποδεκτές τις αυξήσεις προκαλώντας την αντίδραση της αντιπολίτευσης.

Ακολουθεί η γραπτή δήλωση του δημάρχου:

Αφουγκραζόμενος τις αντιδράσεις των δημοτών επ’ αφορμή της αποφάσεως του Δ.Σ της ΔΕΥΑΘ,  με την οποία έγινε δεκτή η εισήγηση για την αύξηση των αποδοχών του Προέδρου και της αποζημιώσεως των μελών του ΔΣ για την συμμετοχή τους στα συμβούλια και αφού προηγήθηκε διαβούλευση με τους συνεργάτες μου και τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΘ, διεπίστωσα ότι επρόκειτο για μία απόφαση βιαστική.

Αποφάσισα ότι, στην παρούσα χρονική στιγμή, η απόφαση αυτή δεν πρέπει να ισχύσει και για τον λόγο αυτό δεν θα αποσταλεί στον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας για την τελική έγκριση – απόφαση και το Δ.Σ της ΔΕΥΑΘ στο επόμενο συμβούλιο θα έχει ως θέμα τη λήψη απόφαση για την ανάκληση της ανωτέρω αποφάσεως.

Κύριο μέλημα της παρούσας δημοτικής αρχής είναι η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών εκ μέρους της ΔΕΥΑΘ και η παροχή νερού προς τους πολίτες σε επαρκή ποσότητα και ποιότητα. Περαιτέρω, η κύρια κατεύθυνση των προσπαθειών μας, μετά από την εκπόνηση και των απαιτούμενων μελετών, είναι η διερεύνηση της δυνατότητας της μειώσεως της τιμής του νερού.

Share.

Leave A Reply