Τετάρτη, 21 Απριλίου

Ανακοίνωση για την λειτουργία των δημοτικών αθλητικών χώρων του Δ. Λεβαδέων

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Ο Δήμος Λεβαδέων ενημερώνει ότι το Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς θα λειτουργεί καθημερινά από 07:00 – 20:30 σύμφωνα με την Αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 17698 που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 1076 τεύχος Β’/ 20.3.2021.
Οι αθλούμενοι προτείνεται να παραμένουν για άθληση μέχρι 1 ώρα προς αποφυγή συνωστισμού και για να δοθεί η δυνατότητα σε μεγαλύτερο αριθμό δημοτών να χρησιμοποιούν το Στάδιο, καθώς υπάρχει περιορισμός προς τον αριθμό των ατόμων (80 άτομα) που μπορούν να βρίσκονται ταυτόχρονα σε ανοικτές αθλητικές εγκαταστάσεις, ενώ όλοι οι εσωτερικοί χώροι θα παραμένουν κλειστοί.
Σημειώνεται ότι το Δημοτικό Κολυμβητήριο Λιβαδειάς θα λειτουργεί μόνο για θεραπευτική άσκηση από θεραπευόμενους και ΑμεΑ, καθώς και από τους συνοδούς τους, εφόσον έχει συνταγογραφηθεί η κολύμβηση ως μέθοδος θεραπείας και προσκομίζεται πρόσφατη ιατρική βεβαίωση που επιτρέπει τη συγκεκριμένη θεραπευτική μέθοδο.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων δείτε εδώ:
Παρακαλούνται οι δημότες να τηρούν τους οδηγίες υγιεινής για την προστασία της δημόσιας υγείας και να ακολουθούν τις οδηγίες του προσωπικού για τη διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας του Σταδίου.

 

Share.

Comments are closed.