Δευτέρα, 10 Μαΐου

Ανοικτή συνέλευση της Αριστερής Παρέμβασης Στερεάς, στην Αλίαρτο

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Τ.Ε. Βοιωτίας της Αριστερής Παρέμβασης στη Στερεά πραγματοποιεί ανοικτή συνέλευση για τη συζήτηση της Διακήρυξης, των Αρχών Λειτουργίας του σχήματος & της  παρέμβασης της στις προσεχείς περιφερειακές εκλογές, την Κυριακή 17 Μαρτίου ώρα 18.00μ.μ. στο Συνεδριακό κέντρο Αλιάρτου.

Το Περιφερειακό σχήμα της Ανικαπιταλιστικής Αριστεράς,  συζητά με  μέλη και φίλους , το περιεχόμενος και τις μορφές της παρέμβασής του στις νέες συνθήκες, παράλληλα με την αποτίμηση της προηγούμενης εμπειρίας.

Στην πρόσκληση της παράταξης αναφέρεται “απευθυνόμαστε σε όλους τους αγωνιστές, τις αγωνίστριες και τα πολιτικά ρεύματα που συνειδητοποιούν την ανάγκη για μια Αριστερά πραγματική δύναμη αυτοοργάνωσης, ρήξης και ανατροπής, αντίπαλο δέος στο σύστημα της εκμετάλλευσης και της καταπίεσης. Σε όλους και όλες τους παραπάνω απευθύνουμε κάλεσμα ενότητας, συστράτευσης και ένταξης στη συλλογική προσπάθεια. Τους καλούμε να συνδιαμορφώσουμε την δράση και την παρουσία της μαχόμενης αντιδιαχειριστικής αριστεράς στη Στερεά, πριν και μετά τις περιφερειακές εκλογές”.

 

Share.

Leave A Reply