Κυριακή, 18 Απριλίου

Άνοιξαν οι εγγραφές για το 4ο MaskaRun Ορχομενού

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πουθενά αλλού, στο 4ο MaskaRun Ορχομενού οδηγούν οι δρόμοι την Κυριακή  3 Μαρτίου.

Θα πραγματοποιηθεί για 4η χρονιά αυτός ο μοναδικός και πρωτότυπος περίπατος-αγώνας δρόμου που δεν έχει νικητές και ηττημένους. Όπως διακηρύσσουν οι διοργανωτές αρκεί να είσαι στη γραμμή εκκίνησης και… κέρδισες.

Πράγματι, αυτή είναι η νίκη, η συμμετοχή στη χαρά, στην άθληση, εκεί όπου θα συναντήσεις χαρούμενα πρόσωπα, γιορτινή ατμόσφαιρα, θετική διάθεση, μουσική, χορό, και πολίτες κάθε ηλικίας να συμμετέχουν σε αυτή τη γιορτή με την ευκαιρία που τους προσφέρει το MaskaRun Ορχομενού.

Ένας αγώνας  σε Καρναβαλικούς ρυθμούς με τις αντίστοιχες ευφάνταστες αμφιέσεις στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για το Καρναβάλι Ορχομενού την έναρξη των οποίων δίνει το 4o MaskaRun.

Από την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου το μεσημέρι άνοιξαν οι συμμετοχές και όσοι ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος αλλά και να αποκτήσουν το… συλλεκτικό μπλουζάκι της πρωτότυπης διοργάνωσης πρέπει να βιαστούν και να δηλώσουν την συμμετοχής τους η οποία γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.MaskaRun.gr

Λόγω του περιορισμένου αριθμού θα τηρηθεί ΑΥΣΤΗΡΑ σειρά προτεραιότητας μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος καθώς και του αντίστοιχου μεγέθους στα μπλουζάκια.

Εννοείται πως οι συμμετοχές είναι δωρεάν και μπορούν να συμμετάσχουν όλοι σύμφωνα με την ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ και με δική τους αμφίεση αν δεν προλάβουν να προμηθευτούν το μπλουζάκι της διοργάνωσης. Φυσικά παροτρύνονται να είναι στο καρναβαλικό κλίμα και τουλάχιστον με μια μάσκα. (Πληροφορίες 6934516121 και asopichos@gmail.com)

Στην Κεντρική Πλατεία
Η καρδιά του 3ου MaskaRun θα χτυπά στην Κεντρική Πλατεία Ηρώων από την οποία θα γίνει η εκκίνηση την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019 στις 11:30 ενώ νωρίτερα θα γίνονται διάφορες εκδηλώσεις με μουσική και χορό καθώς και προθέρμανση. Ο Τερματισμός θα γίνει στον ίδιο χώρο.

Share.

Leave A Reply