Σάββατο, 16 Ιανουαρίου

Άνοιξε τις πύλες του το πρώτο Χριστουγεννιάτικο χωριό της Λιβαδειάς

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Μητροπολίτης Θ & Λ Γεώργιος και ο δήμαρχος Γιάννης Ταγκαλέγκας έκοψαν, το βράδυ της Τετάρτης, την κορδέλα των εγκαινίων  του πρώτου Χριστουγεννιάτικου χωριού στη Λιβαδειά.

Με τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Λιβαδειάς, τα τραγούδια του Κωνσταντίνου Κωτσαδάμ  και πολλά κεράσματα, από τους τοπικούς συλλόγους, που φιλοξενούνται σε ξύλινα σπιτάκια, ξεκίνησε η λειτουργία του.

Στις όχθες του ποταμού της Έρκυνας, πίσω από το κέντρο της πόλης, εκεί έχει στηθεί, για πρώτη φορά, ένας παραμυθένιος χώρος που ενθουσιάζει μικρούς και μεγάλους.

Παιδικά παιχνίδια  και πολλές δράσεις, από τους τοπικούς συλλόγους, έχουν προγραμματιστεί για το χρονικό διάστημα της λειτουργίας του, μέχρι τις 6 Ιανουαρίου.

Θερμή ήταν και η υποδοχή στο χριστουγεννιάτικο τρενάκι, που θα βρίσκεται στην πόλη έως τις 25 Δεκεμβρίου και ξεκίνησε το πρώτο του δρομολόγιο από την είσοδο του χριστουγεννιάτικου χωρίου, με επιβάτες το δήμαρχο, το Μητροπολίτη, δημοτικούς συμβούλους και όσους πρόλαβαν να πιάσουν θέση.

Ευχές για καλές γιορτές έδωσε ο μητροπολίτης, ενώ τον ενθουσιασμό του δεν έκρυβε και ο δήμαρχος, που ευχαρίστησε ιδιαίτερα όλους του συμμετέχοντες, φορείς και συλλόγους, που βοηθούν στην επιτυχία του εγχειρήματος.

Share.

Leave A Reply