Πέμπτη, 13 Μαΐου

Απάντηση Ν. Παπαγγελή στις προεκλογικές καταγγελίες της Γ. Πούλου

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συνέχεια στην προεκλογική κόντρα των πρόσφατων δημοτικών εκλογών, δίνει ο πρώην δήμαρχος Λεβαδέων Νίκος Παπαγγελής βάλλοντας κατά της, επίσης πρώην δημάρχου και νυν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώτας Πούλου. Αφορμή οι δηλώσεις της κ. Πούλου, σε συνέντευξη τύπου, την παραμονή του δεύτερου γύρου των εκλογών, για την οικονομική κατάσταση στην οποία είχε παραλάβει το Δήμο, μετά τη θητεία Παπαγγελή.

Η κ. Πούλου είχε υποστηρίξει ότι βρήκε έναν “Δήμο μπαταχτσή” που χρώσταγε σε όποιον συνεργαζόταν και με χρέη 700.000 ευρώ της διαδημοτικής επιχείρισης  ΔΕΠΟΔΑΛ , εις βάρος της οποίας εκκρεμούσαν ποινικές διώξεις για τη λειτουργία του ΧΥΤΑ.

Η απάντηση Παπαγγελή, ο οποίος στις εκλογές στήριξε τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Γιάννη Ταγκαλέγκα, ήρθε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο F/C, δύο περίπου μήνες μετά, όπου κατηγορεί τη Γιώτα Πούλου για συκοφαντίες και την καλεί να ζητήσει δημόσια συγνώμη.

Στην ανάρτηση του παραθέτει και σχετικά έγγραφα, που έλαβε από το Δήμο.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση του πρώην δημάρχου Νίκου Παπαγγελή:

«Η πρώην Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Πούλου Παναγιού Γιώτα στο προεκλογικό της παραλήρημα προέβη σε πάρα πολλές συκοφαντίες προς το πρόσωπό μου, χωρίς να είμαι αντίπαλός της στην εκλογική αναμέτρηση.

Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι παρέλαβε έναν Δήμο που χρώσταγε παντού και στις εκδηλώσεις του Πάσχα οι προμηθευτές δεν την πίστωναν λόγω οφειλών από τις εκδηλώσεις των προηγουμένων ετών της δικής μου θητείας.

Την 4η Ιουνίου 2019 με αίτησή μου στο Δήμο Λεβαδέων ζήτησα να μου γνωστοποιήσουν τις οφειλές μου τις οποίες ανέφερε η εν λόγω κυρία. Οι απάντηση του Δημάρχου κ. Αλεστά Αθανασίου, λαμβάνοντας υπόψιν τα έγγραφα της οικονομικής και της νομικής υπηρεσίας, δόθηκε την 9η Ιουλίου 2019 και ενώ τελείωσαν οι βουλευτικές εκλογές.

Από τις απαντήσεις αποδεικνύεται η αλήθεια και το ότι η εν λόγω κυρία είναι κοινή συκοφάντης.  Την καλώ να ζητήσει ΔΗΜΟΣΙΑ συγνώμη και καλώ τα ΜΜΕ που φιλοξένησαν το παραλήρημά της να αποκαταστήσουν την αλήθεια. Διαφορετικά θα συνεχίσω την αναζήτηση στοιχείων όπως:

  • Την έκθεση των ορκωτών λογιστών που εγώ ζήτησα στο τέλος της θητείας μου.
  • Το ότι εγώ έκλεισα τις προβληματικές εταιρείες ΔΕΠΑΛ και ΔΕΤΕΛ φροντίζοντας την εξόφληση των τεράστιων οφειλών τους προς τα ασφαλιστικά ταμεία, τους εργαζομένους και τους προμηθευτές, που οι περισσότερες από αυτές προήλθαν από την περίοδο που η εν λόγω κυρία ήταν Αντιδήμαρχος.

Αναμένω και επιφυλάσσομαι…»

Οι έγραφες απαντήσεις των υπηρεσιών του Δήμου στο αίτημα Παπαγγελή, οι οποίες αφορούν στις εκδηλώσεις του ΠΑΣΧΑ

Share.

Leave A Reply