Σάββατο, 10 Απριλίου

Απειλές Γιώτη μετά το αίτημα για αποπομπή του από το Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ιδιαίτερα προκλητικός και απειλητικός ο περιφερειακός σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας και επικεφαλής της παράταξης “Ελληνική Αυγή” Χαράλαμπος Γιώτης απαντά στις υπόλοιπες πέντε παρατάξεις που ζητούν την αποπομπή του από το Περιφερειακό Συμβούλιο, μετά την καταδίκη της Χ.Α.

Η παράταξη του στις περιφερειακές εκλογές είχε στηριχθεί από τη Χρυσή Αυγή, ενώ πριν λίγο καιρό ο Χ. Γιώτης είχε ανακοινώσει ότι μεταπήδησε στο νεοσύστατο κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη.

Με επιστολή του προς τον Πρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου Ηλία Σανίδα, τον Περιφερειάρχη  Σπανό  Φάνη, τους επικεφαλής των παρατάξεων του περιφερειακού συμβουλίου Στερεάς Ελλάδος και τους λοιπούς Περιφερειακούς συμβούλους δηλώνει ότι θα παραμείνει στο Π.Σ μέχρι τη λήξη της θητείας του τονίζοντας “ΕΊΜΑΙ ΕΔΏ… , ΘΑ ΕΊΜΑΙ και δεσμεύομαι να σας πονάω χωρίς έλεος, μέχρι και την τελευταία ημέρα της θητείας που μου ανέθεσε δια της ψήφου του ο λαός της Στερεάς Ελλάδος ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΕΊΣ”.

Παράλληλα απειλεί με προσφυγή στη δικαιοσύνη για συκοφαντική δυσφήμιση.

Διαβάστε όλη την επιστολή που δημοσιεύει ο ΣΕΙΡΙΟΣ fm:

Σε κάθε άλλη περίπτωση θα ξεκινούσα με το “αξιότιμοι κύριοι και κυρίες”.

Σας ενημερώνω ότι δεν θα μπω στην διαδικασία να απαντήσω σε εκπροσώπους κομμάτων και πολιτικών ιδεολογιών που επί μισό αιώνα τρώνε, πίνουν, ληστεύουν και ξεπουλάνε την πατρίδα μου.

Σε εκπροσώπους συνεργάτες και στελέχη κομμάτων που είχαν υπουργό και παρολίγον αρχηγό και πρωθυπουργό τον Τσοχατζόπουλο, υπουργό συγκοινωνιών και άνθρωπο από μεγάλο τζάκι της πολιτικής,  ο οποίος κυκλοφορούσε με πλαστές πινακίδες στο αυτοκίνητο του, βουλευτές  παιδεραστές με απόφαση δικαστηρίου, αρχηγό του κόμματος τους, γιο  κατοχικού – διορισμένο από τους Γερμανούς –  πρωθυπουργού, αρχηγούς κομμάτων πρώην συμμορίτες δολοφόνους χιλιάδων Ελλήνων, συνεργάτες και συμμάχους των Γερμανών και των βουλγάρων κομιτατζήδων, αρχηγό κόμματος που έπαιρνε δωράκια από την siemens και τη novartis έχοντας σε ιδιωτική συλλογή αρχαία που θα τα ζήλευε και το μεγαλύτερο αρχαιολογικό μουσείο της χώρας.

 

ΠΡΟΔΌΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΆΤΕΣ ΣΤΟ ΞΕΠΟΎΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΌ ΤΟΥ ΑΙΓΑΊΟΥ.

 

Σας ενημερώνω απλά, κατεβάζοντας το μορφωτικό και ηθικό επίπεδο μου στο δικό σας, για να μπορέσω να επικοινωνήσω μαζί σας ότι:

ΕΊΜΑΙ ΕΔΏ… , ΘΑ ΕΊΜΑΙ και δεσμεύομαι να σας πονάω χωρίς έλεος, μέχρι και την τελευταία ημέρα της θητείας που μου ανέθεσε δια της ψήφου του ο λαός της Στερεάς Ελλάδος ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΕΊΣ.

Οπλιστείτε με όσο θάρρος σας απέμεινε, εάν είχατε ποτέ, για να το αντέξετε.

Θα είμαι εδώ απέναντί σας μέχρι και την τελευταία ημέρα της θητείας μου, πολέμιος σε κάθε προσπάθεια ξεπουλήματος και διαμελισμού της πατρίδος μου, σε κάθε προσπάθειά σας εξισλαμισμού, φτωχοποίησης και απαξίωσης του λαού και των συμπολιτών μου της Στερεάς Ελλάδος.

Η οικογένειά μου άθλοι συκοφάντες έχει πολεμήσει ταυτόχρονα τους Γερμανούς, τους Ιταλούς και τους συμμορίτες  ΕΑΜοΒούλγαρους, με θύματα που έχυσαν το αίμα τους για την πατρίδα.

Ο ΦΙΛΟΝΑΖΙΣΜΌΣ ΕΊΝΑΙ ΣΤΟ ΠΕΤΣΊ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΏΝ ΠΑΡΑΤΆΞΕΩΝ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΊΤΕ  ΚΑΙ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΌΣ ΣΤΆΛΙΝΟΜΑΡΞΙΣΜΌΣ  ΣΤΟ DNA ΣΑΣ.

ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΎΕΙ Η ΒΡΏΜΙΚΗ ΙΣΤΟΡΊΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΆΤΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΙΆΣΕΙΣΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΆ ΝΤΟΚΟΥΜΈΝΤΑ.

Επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμη ενέργεια προς αποκατάσταση της δυσφήμισης, της ηθικής βλάβης, της τιμής και της υπόληψής μου, αλλά και της παράταξης που εκπροσωπώ,  την οποία έχουμε υποστεί από την δημοσιοποίηση των ανήκουστων  και ανήθικων  κατηγοριών, συκοφαντιών και προσβολών εκ μέρους σας.

 

Χωρίς καμία εκτίμηση

στους πολιτικούς και ηθικούς νάνους

 

Χαράλαμπος Γιώτης

Περιφερειακός σύμβουλος Στερεάς Ελλάδος

Share.

Comments are closed.