Δευτέρα, 17 Μαΐου

Αποκαλυπτική δημοσκόπηση για τις περιφερειακές εκλογές στη Στερεά

Pinterest LinkedIn Tumblr +

«Φωτιά» στο προεκλογικό σκηνικό της Στερεάς Ελλάδας βάζει η αποκαλυπτική δημοσκόπηση της εταιρείας PRO RATA για λογαριασμό του star κεντρικής Ελλάδας.

Σε δείγμα 1000 ατόμων αναλογικά στους νομούς της περιφέρειας πρώτος στις προτιμήσεις των εκλογέων, κατοίκων της Στερεάς καταγράφεται ο Απόστολος Γκλέτσος με ποσοστό 21%, ακολουθεί ο Φάνης Σπανός με 20%, η Κατερίνα Μπατζελή με 10%, στην τέταρτη θέση βρίσκεται ο Δημήτρης Αναγνωστάκης με 8% και ο Κώστας Μπασδέκης στο 2%,

Νικητής και αυτής της σφυγμομέτρησης αναδεικνύεται η αδιευκρίνιστη ψήφος που με τους ερωτηθέντες οι οποίοι αρνήθηκαν να απαντήσουν καταλαμβάνουν συνολικά ποσοστό 34%, το οποίο φαίνεται οτι και θα κρίνει το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των περιφερειακών εκλογών στη Στερεά.

Το μεγαλύτερο ποσοστό της αδιευκρίνιστης ψήφου προέρχεται, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, από το χώρο του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος και σε εθνικό επίπεδο διατηρεί πολύ χαμηλά ποσοστά συσπείρωσης.

Από τα επιμέρους στοιχεία της δημοσκόπησης διαπιστώνεται  οτι ο Απόστολος Γκλέτσος έχει κεφαλαιοποιήσει στο μέγιστο βαθμό το ποσοστό της αναγνωρισιμότητας που κατέχει στο κοινό σε αντίθεση με τον Δημήτρη Αναγνωστάκη, τον Φάνη Σπανό και την Κατερίνα Μπατζελή που οι πολίτες δήλωσαν οτι δεν τους γνωρίζουν.

Αξίζει να σημειωθεί οτι η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε το διάστημα 12 – 15 Μαρτίου.

Δείτε αναλυτικά την άποψη των ψηφοφόρων για τον καθέναν από τους υποψήφιους:

PRORATA20

PRORATA21

PRORATA22

PRORATA23

PRORATA24

 

Δείτε ποια είναι η εντύπωση για κάθε έναν από τους υποψηφίους ανά περιφερειακή ενότητα:

PRORATA25

 

Δείτε ποια είναι η εντύπωση για κάθε έναν από τους υποψηφίους ανάλογα με το κόμμα που ψήφισαν το 2015:

PRORATA26

 

Ποια είναι η πρόθεση ψήφου για τον πρώτο γύρο των περιφερειακών εκλογών στη Στερεά; Οι συμμετέχοντες στην δημοσκόπηση απαντούν:

 

 

 

PRORATA29

Ποιον υποψήφιο επιλέγουν οι ψηφοφόροι ανά περιφερειακή ενότητα;

PRORATA30

 

Share.

Leave A Reply