Τετάρτη, 14 Απριλίου

Απολύμανση στους καταυλισμούς Ρομά στην Αλίαρτο

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε προγραμματισμένη απολύμανση των καταυλισμών ΡΟΜΑ στην Αλίαρτο προχώρησε, το Σάββατο, ο Δήμος Αλιάρτου – Θεσπιέων, στα πλαίσια των μέτρων αποφυγής διάδοσης του κορονοϊού.

Η απολύμανση διενεργήθηκε από συνεργείο του Δήμου, σε συνέχεια των απολυμάνσεων που έγιναν πρόσφατα στους κοινόχρηστους χώρους και στα Δημοτικά κτίρια όλων των τοπικών κοινοτήτων και οι οποίες θα επαναληφθούν τις επόμενες ημέρες ενόψει του Πάσχα.

Ο Δήμαρχος, Ντασιώτης Γεώργιος σε δήλωσή του ανέφερε «Ο Δήμος μας στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του για την προστασία της Δημόσιας υγείας και ειδικά για την αποφυγή διάδοσης του κορονοϊού, λαμβάνει ταχύτατα όλα απαραίτητα μέτρα. Έχουμε απολυμάνει όλα τα Δημοτικά κτήρια και τους κοινόχρηστους χώρους όλων των τοπικών κοινοτήτων, πράγμα που θα επαναλάβουμε τις επόμενες ημέρες. Σήμερα απολυμάναμε τους καταυλισμούς των ΡΟΜΑ. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε κανένα επιβεβαιωμένο κρούσμα στο Δήμο μας, πράγμα που δείχνει ότι τα μέτρα έχουν αποτέλεσμα. Ευχαριστώ τους υπαλλήλους μας και τους συνεργάτες μου για την προσπάθεια, κυρίως όμως τους  Δημότες μας για την υπομονή και την πειθαρχεία τους. Σύντομα θα τελειώσει ο εφιάλτης».

Share.

Comments are closed.