Παρασκευή, 14 Μαΐου

Άρχισαν οι εγγραφές στους Παιδικούς Σταθμούς του Δ. Αλιάρτου – Θεσπιέων

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Έως τις 24 Μαΐου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι γονείς να καταθέσουν αιτήσεις εγγραφής για τη φοίτηση των παιδιών τους στο βρεφονηπιακό και στους παιδικούς σταθμούς του δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων για τη σχολική χρονιά 2019-2020. Η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων ξεκίνησαν σήμερα Δευτέρα 06 Μαΐου.

Σήμερα στο δήμο Αλιάρτου – Θεσπιέων λειτουργούν ένας (1) βρεφονηπιακός σταθμός και δύο (2) δημοτικοί παιδικοί σταθμοί.

Στο βρεφικό τμήμα, θα φιλοξενηθούν παιδιά ηλικίας από 6 μηνών έως 2,5 ετών

Στα παιδικά τμήματα, θα φιλοξενηθούν παιδιά ηλικίας από 2,5 ετών έως την ηλικία εγγραφής στην υποχρεωτική εκπαίδευση (νηπιαγωγείο)

Προτεραιότητα θα δοθεί στους δικαιούχους του προγράμματος της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. «Εναρμόνιση Οικογενειακής & Επαγγελματικής Ζωής»

 Στελέχωση-Ημερήσιο πρόγραμμα

Στο βρεφονηπιακό και στους παιδικούς σταθμούς απασχολούνται νηπιαγωγοί, βρεφονηπιοκόμοι και βοηθοί. Μέσα στο ημερήσιο πρόγραμμα υλοποιούνται προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης, ψυχοσωματικής ανάπτυξης, μουσικοκινητικής αγωγής, εκπαίδευσης σε βασικές έννοιες μαθηματικών, γλώσσας, περιβάλλοντος, αθλητισμού κ.ά.

 Τροφεία

Τα μηνιαία τροφεία καθορίζονται στα 25,00 € για τους παιδικούς σταθμούς και στο βρεφονηπιακό σταθμό διαμορφώνεται ανάλογα με το πρόσφατο συνολικό οικογενειακό εισόδημα.   Τα τροφεία καταβάλλονται κάθε μήνα. Σε περίπτωση μη καταβολή υπάρχει προσαύξηση. Υπάρχουν εκπτώσεις στα τροφεία ανάλογα με την οικογενειακή κατάσταση.

Αιτήσεις-Πληροφορίες

Οι γονείς μπορούν να προμηθευτούν τα έντυπα και τα δικαιολογητικά εγγραφής από το δημαρχιακό κατάστημα Αλιάρτου, από την Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αλιάρτου (μόνο για τον βρεφονηπιακό σταθμό), από το Παιδικό Σταθμό Μαυρομματίου και από την ιστοσελίδα του δήμου (www.aliartos.gov.gr).

Επίσης μπορείτε καθημερινά 10:00 – 14:00 να ενημερώνεστε είτε τηλεφωνικώς είτε αυτοπροσώπως:

  • για το Βρεφονηπιακό Σταθμό στα κάτωθι σημεία και τηλέφωνα:

Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αλιάρτου: 22680- 24.084

Βρεφονηπιακός Σταθμός Αλιάρτου: 22680 – 23.110

  • Όμοια και για τους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς:

Δημαρχιακό Κατάστημα Αλιάρτου: 22683-50.235

Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Αλιάρτου: 22680 – 22.430

Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Δ.Δ. Μαυρομματίου – Θεσπιές: 22620 – 67.200

 

Share.

Leave A Reply