Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου

“Ας βοηθήσουμε όλοι τη μικρή Αλεξία”

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Εγκύκλιο για τη διεξαγωγή δισκοφορίας στους ναούς, προς ενίσχυση της 8χρονης Αλεξίας Σαμαρτζή , από τις Θεσπιές, εξέδωσε η Μητρόπολη Θηβών & Λεβαδείας.  Το κορίτσι δέχθηκε αδέσποτη σφαίρα στην αυλή του σπιτιού της, ανήμερα του Πάσχα και έκτοτε νοσηλεύεται με σοβαρά προβλήματα.

Για την αποκατάσταση της είναι απαραίτητη η μεταφορά σε εξειδικευμένο κέντρο στο Αμβούργο της Γερμανίας, με το κόστος να αγγίζει  τις 88.000 ευρώ.

Η 8χρονη είναι ανιψιά του ιερέα της Μητρόπολη Αλέξιου Σαμαρτζή και από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της οικογένειας βρέθηκαν ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και ο Επίσκοπος Βοιωτίας Γεώργιος.

Η Μητρόπολη Θ&Λ απευθύνει θερμή έκκληση  για οικονομική συνδρομή προκειμένου να καλυφθούν τα έξοδα νοσηλείας και τα έξοδα μεταφοράς και διαμονής των γονιών της.

“Σε μας μένει να εκφράσουμε την αγάπη και την ευαισθησία μας και να βοηθήσουμε οικονομικά την προσπάθεια της οικογένειας να νοσηλευτεί η μικρή Αλεξία στο εξωτερικό, ώστε να αποκατασταθεί η υγεία της και να ανοίξει πάλι τις φτερούγες της και να πετάξει μέσα στη ζωή” τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

 

Share.

Leave A Reply