Κυριακή, 24 Ιανουαρίου

Αθέμιτο ανταγωνισμό από υπαλλήλους της ΔΕΥΑΛ κατήγγειλε το Σωματείο Υδραυλικών στο Γ. Ταγκαλέγκα

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μία σημαντική καταγγελία έκαναν τα μέλη του Σωματείου Υδραυλικών Επαρχίας Λιβαδειάς, στο δήμαρχο Γιάννη Ταγκαλέγκα, τον οποίο επισκέφθηκαν σήμερα στο γραφείο του.

Κατήγγειλαν αθέμιτο ανταγωνισμό από υπαλλήλους της Δημοτικής Επιχείρισης Ύδρευσης και του ζήτησαν να προχωρήσει σε ελέγχους για παράβαση καθήκοντος.

Τα μέλη του Σωματείου, αφού ευχήθηκαν στο Δήμαρχο καλή θητεία και καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, πρότειναν” να προχωρήσει σε ελέγχους για παράβαση καθήκοντος σε υπαλλήλους, που παράλληλα με την απασχόλησή τους στο Δήμο και στη ΔΕΥΑΛ, επεκτείνουν τις επαγγελματικές τους δραστηριότητές σε εργασίες εκτός των υπηρεσιών τους. Αποτέλεσμα αυτού είναι η αύξηση της ανεργίας των ελεύθερων επαγγελματιών. Τόνισαν επίσης ότι αυτό είναι ένα χρονίζον πρόβλημα που ευελπιστούν ότι η νέα Δημοτική αρχή θα βοηθήσει στην επίλυσή του”.

Ο Δήμαρχος  διαβεβαίωσε ότι πρόθεση της Δημοτικής Αρχής είναι “να παταχθεί οποιαδήποτε παράνομη δραστηριότητα, αν υπάρχει, των υπαλλήλων του Δήμου ή της ΔΕΥΑΛ και ότι, προς αυτή την κατεύθυνση, αναγκαία προϋπόθεση είναι η ύπαρξη επίσημης – επώνυμης καταγγελίας από την πλευρά του Σωματείου”.

Share.

Leave A Reply