Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου

Χρήση απινιδωτή, από πιστοποιημένο προσωπικό στο Δημοτικό Στάδιο Θήβας

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σεμινάριο Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης παρακολούθησαν το προσωπικό του Δημοτικού Σταδίου Θήβας καθώς και οι γυμναστές αθλητικών Συλλογών  που διοργάνωσαν ο Δημοτικός Οργανισμός του Δήμου Θηβαίων και το Ινστιτούτο Διαχείρισης Ανθρωπογενών και Φυσικών Καταστροφών.

Οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν πρόγραμμα BLS σύμφωνα με τις κατευθυντήριες οδηγίες του ERC και χρήσης απινιδωτή και απέκτησαν σχετική πιστοποίηση μετά από την επιτυχή ολοκλήρωση της εκπαίδευσης.

Το Ινστιτούτο δραστηριοποιείται και με την έγκριση του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων σχετικά με την κύρια δραστηριότητα του, της “Υλοποίησης Σχεδιασμού & Πιστοποίησης Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων αλλά και του Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων σύμφωνα με τον Σχεδιασμό Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων και Συνοδευτικών Υλικών σε θέματα Α΄ Βοηθειών, προστασίας και ενημέρωσης από φυσικές καταστροφές. Συντονιστές του προγράμματος ήταν η  Αργυρίου Σοφία Διασώστρια – πλήρωμα ασθενοφόρου ΕΚΑΒ και instructor ERC, ο Καντίκας Ιωάννης εκπαιδευτής πρώτων βοηθειών ΙΔΑΦΚ και ο Πουλής Τίτος instructor ERC.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια τοποθέτησης Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (AED) στο Δημοτικό Στάδιο της Θήβας το οποίο χρησιμοποιούν καθημερινά δεκάδες κόσμου κάθε ηλικίας.

Ο απινιδωτής ήταν δωρεά της κ. Βασιλικής Σούτα.

 

Share.

Leave A Reply