Πέμπτη, 6 Μαΐου

Διαμαρτυρία Ταγκαλέγκα για το κλείσιμο του Γραφείου Κτηματογράφησης στη Λιβαδειά

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τη συνέχιση της λειτουργίας του Γραφείου Ενημέρωσης του Κτηματολογίου στη Λιβαδειά ζήτησε ο δήμαρχος Γιάννης Ταγκαλέγκας, σε συνάντηση του με τον εκπρόσωπο της Κοινοπραξίας και του Κτηματολογίου Κυκλάδων  Κωνσταντίνο Ζαφείρη, κατόπιν πρόσκλησης του Δημάρχου.

Στη συνάντηση, στην οποία συμμετείχε και ο  Γενικός Γραμματέας του Δήμου Γιώργος  Ζιώγας,  ο Δήμαρχος Λεβαδέων εξέφρασε την απογοήτευσή του σχετικά με απόφαση της Κοινοπραξίας να προχωρήσει στην παύση της λειτουργίας του Γραφείου στη Λιβαδειά από την 28η Αυγούστου.

Τόνισε  στον εκπρόσωπο της Κοινοπραξίας ότι η διακοπή λειτουργίας του Γραφείου επιβαρύνει με επιπλέον μετακινήσεις τους κατοίκους των Δήμων Λεβαδέων, Αράχοβας – Διστόμου – Αντίκυρας και Ορχομενού, οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα υποβολής δήλωσης στο Γραφείο της Λιβαδειάς.

Επίσης, επεσήμανε στον κ. Ζαφείρη ότι με δεδομένο την παράταση υποβολής δηλώσεων και την μέχρι σήμερα  μικρή προσέλευση των κατοίκων των Δήμων για υποβολή δηλώσεων ότι η επαναλειτουργία του Γραφείου Ενημέρωσης στη Λιβαδειά είναι απαραίτητη για να συνεχιστεί απρόσκοπτα και χωρίς προβλήματα η συμμετοχή των πολιτών στις διαδικασίες του κτηματολογίου.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων απέστειλε επιστολή και στο Εθνικό Κτηματολόγιο και στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ζητώντας την άμεση επαναλειτουργία του Γραφείου Ενημέρωσης στη Λιβαδειά.

Share.

Leave A Reply