Κυριακή, 18 Απριλίου

Διανομή τροφίμων εν όψει Πάσχα μέσω του Ερυθρού Σταυρού

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Από το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Λιβαδειάς, σε συνεργασία με το Δήμο, θα πραγματοποιηθεί η διανομή τροφίμων εν όψει του Πάσχα, στις κοινωνικά ευάλωτες οικογένειες του Δήμου .
Αυτό συμφωνήθηκε στη συνάντηση που είχαν σήμερα ο Δήμαρχος Λεβαδέων Γιάννης Ταγκαλέγκας και η Πρόεδρος του παραρτήματος, Αγγελική Μπίνιου.
Επίσης συζήτησαν ενδελεχώς διάφορα σενάρια σε σχέση με τη διάρκεια της κρίσης υγείας, έτσι ώστε να προετοιμαστούν για να προσφέρουν κάθε δυνατή στήριξη στους δημότες κατά τη διάρκεια των απαγορευτικών μέτρων για τη μη διάδοση του κορονοϊού.
Ο Δήμαρχος  εξήρε το σημαντικό κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο που επιτελούν οι εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού και ευχαρίστησε την Πρόεδρο του Ε.Ε.Σ. για τη βοήθεια που προσφέρουν στους δημότες, αλλά και στο Δήμο ώστε να καταφέρει να ανταποκριθεί στις ανάγκες των δημοτών στις σημερινές έκτακτες συνθήκες.
Από την πλευρά της η Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. Λιβαδειάς σημείωσε ότι είναι “υποχρέωση όλων μας να είμαστε αλληλέγγυοι και ειδικά σήμερα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια αόρατη απειλή στηρίζοντας κυρίως τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και τους δημότες που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού”.
Share.

Leave A Reply