Πέμπτη, 15 Απριλίου

Διανομή τροφίμων και βοηθημάτων από τη Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Ιερά Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας στα πλαίσια του προνοιακού και φιλανθρωπικού της έργου και εν όψει της εορτής του Πάσχα προσέφερε 57 αρνιά στα Ιδρύματα της Μητροπολιτικής μας περιφερείας, στις Γυναικείες Φυλακές Ελεώνος και σε άπορες και υπερπολύτεκνες οικογένειες.

“Η Τοπική μας Εκκλησία δεν ξεχνάει τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη τη βοήθειά μας, ιδιαίτερα τούτες τις κρίσιμες μέρες που ζούμε, και ως στοργική μάνα αγκαλιάζει τα παιδιά Της δίδοντάς τους ένα απαλό χάδι, μέσω του Οργανισμού Κοινωνικών Δομών «Η ΑΡΩΓΗ» της Μητροπόλεώς μας και του Ταμείου Αλληλεγγύης απόρων.

Μάλιστα η Τοπική μας Εκκλησία δεν έχει σταματήσει στιγμή τη στήριξη των συνανθρώπων μας και βρίσκεται αρωγός σε κάθε αναγκεμένο κατά το μέτρο των δυνατοτήτων της.”

Κλιμάκιο της  Μητροπόλεως υπό τον π. Δημήτριο Αναδιώτη και π. Κων/νο Σβεντζούρη, λαμβάνοντας όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας, διένειμε 1,7 τόνους τρόφιμα κατ’ οίκον σε 142 οικογένειες εγγεγραμμένες στο μητρώο  δικαιούχων του Οργανισμού «Η ΑΡΩΓΗ», αλλά και σε άλλους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη στις περιοχές  Θηβών και Αυλίδας, καθώς και από μια επιταγή για την αγορά τροφίμων, προσφορά μεγάλης εταιρίας της περιοχής.

Επίσης, εδόθησαν επιταγές για την αγορά τροφίμων σε 360 οικογένειες που βοηθάει κάθε μήνα ο Οργανισμός της Μητροπόλεώς «Η ΑΡΩΓΗ» στην περιοχή της Λιβαδειάς, επίσης προσφοράς εταιρίας.

Επίσης, επειδή, λόγω των έκτακτων μέτρων, δεν είναι εύκολη η δια ζώσης επικοινωνία και συνάντηση των φοιτητών της  επαρχίας με τον Μητροπολίτη, Γεώργιο, όπως γινόταν άλλες φορές που ο Σεβασμιώτατος έδινε προσωπικά τα οικονομικά βοηθήματα στους φοιτητές, φέτος η Ιερά Μητρόπολή κατέθεσε ένα ποσό στους προσωπικούς τραπεζικούς λογαριασμούς 58 Φοιτητών δίνοντάς τους μια βοήθεια στον αγώνα των σπουδών τους.

Share.

Comments are closed.