Τετάρτη, 14 Απριλίου

Διανομή τροφίμων στο Δ. Θηβαίων

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τρόφιμα και άλλα αναγκαία είδη παρέδωσε ο Δήμος Θηβαίων στους τρεις οίκους ευγηρίας της πόλης των Θηβών, «ΟΧΕΚ», «Άγιος Αθανάσιος» και «Διακονία Αγάπης», οι οποίοι αποτελούν ομάδα υψηλού κινδύνου λόγω του κορωνοϊού.

Επίσης τη Μ. Πέμπτη ολοκληρώθηκε  η μεγάλη διανομή τροφίμων για το Πάσχα του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Θηβαίων.

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου  και Πρόεδρος της Επιτροπής του Κοιν. Παντοπωλείου,  Ανδρέας Χατζησταμάτης δήλωσε σχετικά:

«Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι να μην υπάρξουν οικογένειες συμπολιτών μας χωρίς τα βασικά αγαθά στο γιορτινό τραπέζι τους.Στο πλαίσιο αυτό 350 άπορες οικογένειες- ωφελούμενες της Δομής θα λάβουν προϊόντα, όπως τρόφιμα μακράς διάρκειας (ζυμαρικά, λάδι, όσπρια κα.), τυροκομικά-γαλακτοκομικά προϊόντα, αυγά και κρέας, είτε με κατ’ οίκον διανομή, με τη συμβολή του «Βοήθεια στο Σπίτι», είτε κατόπιν ραντεβού, στο πλαίσιο τήρησης των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό.”

Ευχαρίστησε τους εργαζόμενους του Δήμου και των Κοινωνικών Υπηρεσιών και Δομών καθώς και τους εθελοντές του Παντοπωλείου για τη συνδρομή τους στη διανομή και ιδιαίτερα τις επιχειρήσεις  και τους πολίτες που ενίσχυσαν με δωρεές προϊόντων το Παντοπωλείο.

Τέλος σημείωσε “φέτος ζούμε όλοι ένα διαφορετικό Πάσχα, έχοντας θέσει σε πρώτη προτεραιότητα τόσο την προσωπική μας υγεία όσο και τη δημόσια, μένοντας σπίτι και λαμβάνοντας όλα τα μέτρα προστασίας για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού, με την τοπική αυτοδιοίκηση να είναι στην πρώτη γραμμή για τον πολίτη. Εύχομαι Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλους με υγεία και ευτυχία”.

Share.

Comments are closed.