Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου

Διάψευση των φημών για μεταφορά προσφύγων στην Ανάληψη

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το Δήμαρχο Λεβαδέων Γιάννη Ταγκαλέγκα επισκέφθηκαν την Τρίτη τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανάληψης, στον οποίο μετέφεραν την ανησυχία των κατοίκων του οικισμού σχετικά με φήμες ότι το Περιβαλλοντικό Κέντρο Ανάληψης θα χρησιμοποιηθεί για τη φιλοξενία προσφύγων.

Υπόψη του Δημάρχου έθεσαν επίσης το θέμα της χάραξης μονοπατιού στο Κεφαλόβρυσο και τη λειτουργία Αγροτικού Μουσείου στο κτήριο που στεγάζεται ο Σύλλογος Ανάληψης.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων διέψευσε κατηγορηματικά ως ανυπόστατες τις φήμες περί φιλοξενίας προσφύγων και ανέφερε ότι το Περιβαλλοντικό Κέντρο Ανάληψης, σύμφωνα με προηγούμενη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου δύναται να λειτουργήσει ως Κέντρο Φιλοξενίας Κακοποιημένων Γυναικών. Σημείωσε επιπλέον ότι δεν είναι σε θέση επί του παρόντος να τους ενημερώσει σχετικά με τον χρόνο έναρξης λειτουργίας του.

Επίσης, ο κ. Ταγκαλέγκας τόνισε ότι ο Δήμος θα στηρίζει τις δράσεις του Συλλόγου που στοχεύουν στη βελτίωση των συνθηκών για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών στον οικισμό και δεσμεύτηκε ότι θα επισκεφθεί άμεσα τον οικισμό, μαζί με τους αρμόδιους Αντιδημάρχους, για να συζητήσουν με τους κατοίκους θέματα που τους απασχολούν.

Share.

Leave A Reply