Τετάρτη, 12 Μαΐου

Δράσεις ενημέρωσης για τα εργασιακά από την Οργάνωση ΣΥΡΙΖΑ- Π.Σ Λιβαδειάς

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Εργασιακούς χώρους, πλατείες και την αγορά της Λιβαδειάς επισκέφθηκαν μέλη της Οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ- Π.Σ Λιβαδειάς καθώς χθες ήταν ημέρα Πανελλαδικής καμπάνιας ενημέρωσης του ΣΥΡΙΖΑ για το νέο εργασιακό νομοσχέδιο.

Σε ανακοίνωση τους αναφέρουν:

Σε μια κοινωνία που σιγοβράζει για όλα εκείνα τα ζητήματα που την φέρουν εγκλωβισμένη, το νομοσχέδιο που απεργάζεται η κυβέρνηση αποτελεί το τελειωτικό χτύπημα στον κόσμο της εργασίας. Εν μέσω έξαρσης της πανδημίας, αύξησης της ανεργίας και γενικευμένης εργασιακής και κοινωνικής ανασφάλειας, η κυβέρνηση της ΝΔ συνεχίζει απτόητη την απορρύθμιση της αγοράς εργασίας και την επίθεση στους εργαζομένους και τα δικαιώματα τους.

Οι συμπολίτες μας ενημερώθηκαν σχετικά με την κατάργηση του οκταώρου και της πενθήμερης εργασίας, την ακύρωση της αμειβόμενης υπερωρίας και την καταπάτηση των δικαιωμάτων μας στην απεργία και στον συνδικαλισμό. Η ανταπόκριση τους αποτελεί για την οργάνωση μας το εχέγγυο για συνεχίσουμε τον αγώνα μας στη «Μητέρα των Μαχών» που εξελίσσεται. Η πίστη μας πως αυτό το νομοσχέδιο θα μείνει στα χαρτιά είναι ακλόνητη.

Τέλος καλούν σε συμμετοχή στην απεργία της 6ης Μαΐου στη Κεντρική Πλατεία της Λιβαδειάς, ώρα 10.30, στο πλευρό του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Επαρχίας Λιβαδειάς.

Share.

Comments are closed.