Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου

Δυναμική παρουσία και αργυρό μετάλλιο για τα κορίτσια του ΓΑΣΛ

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Δυναμική παρουσία, εξαιρετικές εμφανίσεις, ένα αργυρό μετάλλιο και καλές επιδόσεις πέτυχαν οι 16 αθλήτριες του ΓΑΣ Λιβαδειάς που συμμετείχαν και φέτος  στο 28ο ‘KALAMATA CUP’ και 7ο ‘ELEGANT CUP’.

Στον αγώνα συμμετείχαν πάνω από 420 αθλήτριες από 4 χώρες και το επίπεδο ήταν αρκετά υψηλό. Οι αθλήτριες του ΓΑΣΛ κατάφεραν να πραγματοποιήσουν πολύ καλές έως και εξαιρετικές εμφανίσεις κατακτώντας προσωπικούς στόχους, θέσεις στην προνομιούχα οχτάδα αλλά και στο βάθρο.

Αξιοσημείωτες  η 2η  θέση και το αργυρό μετάλλιο στη κορδέλα από την αθλήτρια Νάση Αποστολία στην κατηγορία των γυναικών,  η οποία κατέκτησε και την 5η  θέση στο στεφάνι και στο σύνθετο ατομικό και την 8η  θέση στις κορίνες.

Η 4η  θέση στο σχοινάκι από την αθλήτρια Ευαγγελίου Ευαγγελία στην κατηγορία των παγκορασίδων.

Η 6η θέση στο σχοινάκι και η 8η θέση στην μπάλα από την αθλήτρια Κοσμίδη Έφη στην κατηγορία των κορασίδων στο Α επίπεδο.

Η 7η θέση στις κορίνες και η 8η θέση στο σύνθετο ατομικό από την αθλήτρια Καλογρηά Παναγιώτα στο σύνθετο ατομικό στην κατηγορία των κορασίδων στο Α επίπεδο.

Πολύ καλές και βελτιωμένες εμφανίσεις  πραγματοποίησαν στην κατηγορία των παγκορασίδων και οι αθλήτριες Εμμανουηλίδη Ελισάβετ και Παπαθανασίου Παναγιώτα.

Εξαιρετικές εμφανίσεις πραγματοποίησαν και οι πολύ μικρές αθλήτριες Διόγου Παναγιώτα, Θεοδώρου Κυριακή και Καλογρηά Ευαγγελία οι οποίες ανήκουν στο προαγωνιστικό τμήμα του συλλόγου το οποίο υπόσχεται πολλά για το μέλλον.

Σταθερά ανοδικές και φυσικά πολύ βελτιωμένες ήταν και οι εμφανίσεις των νεανίδων Καρόκη Καλομοίρας, Ταμπάκη Μαρίας – Ιωάννας, Κορογιάννου Κατερίνας, Γαλανάκου Κων/νας, Αρβανίτη Κατερίνας, Σφήκα Μαρίας και Μαλέση Καλομοίρας, οι οποίες ετοιμάζονται να δώσουν τον πιο σημαντικό αγώνα της χρονιάς τους στις 7-8 Μαρτίου 2020 στη Χαλκίδα, για την πρόκρισή τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων.

 

Share.

Leave A Reply