Δευτέρα, 17 Μαΐου

Δυναμική συμμετοχή της Λιβαδειάς στην 6η  ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Με 24 παραγωγούς συμμετείχε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στην Έκθεση Τροφίμων & Ποτών «6η  ΕΞΠΟΤΡΟΦ & ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ», που πραγματοποιήθηκε από 1 έως 4 Φεβρουαρίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, στο Ελληνικό, στην Αθήνα.

Μέσα από τη συμμετοχή της στην «6η ΕΞΟΠΤΡΟΦ», η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, προσέφερε τη δυνατότητα σε παραγωγούς της, που δραστηριοποιούνται στα διοικητικά της όρια, να διεκδικήσουν τη θέση που τους αξίζει στην αγορά των τροφίμων και ποτών με τον πιο πρόσφορο και αποδοτικό τρόπο.

Στην έκθεση και στο πλευρό των παραγωγών παρευρέθηκε ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Επιχειρηματικότητας, Εξωστρέφειας και Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Θεμιστοκλής Χειμάρας, με στόχο την ενίσχυση της δικτύωσής τους αλλά και την προώθηση των τοπικών προϊόντων.

 «Για άλλη μία χρονιά συμμετέχουμε ενεργά στην 6η ΕΞΠΟΤΡΟΦ, την κορυφαία έκθεση Τροφίμων και Ποτών. Με 24 παραγωγούς του τόπου μας δίνουμε δυναμικό παρόν, κερδίζουμε την αγάπη του κοινού και δημιουργούμε παράλληλα γέφυρες συνεργασίας με τους εμπορικούς επισκέπτες από όλον τον κόσμο», δήλωσε κατά την επίσκεψή του στο χώρο, ενώ τόνισε:

«…γιατί, για εμάς, η εξωστρέφεια και η επενδυτική δραστηριότητα ενισχύεται συνολικά σε όλους τους τομείς της παραγωγής, ανεβάζοντας τον πήχη ακόμα υψηλότερα…
Λίγα λόγια…
πολλή δουλειά».

Ανάμεσα στους παραγωγούς που συμμετείχαν από τη Λιβαδειά ήταν το ελαιοτριβείο Γιάννη Καρατσόλη, που πλέον δραστηριοποιείται  και στον τομέα της λιανικής διάθεσης λαδιού, με εντυπωσιακές συσκευασίες και την επωνυμία “Επί  Γής” .

Στην Έκθεση συμμετείχε και η ΚΟΙΝΣΕΠ “‘Ερκυνα” με τοπικά γλυκά, ποτά, όσπρια και άλλα χειροποίητα προϊόντα.

Share.

Leave A Reply