Κυριακή, 24 Ιανουαρίου

Δύο συλλήψεις για κλοπές καταστημάτων και εκκλησίας στη Λιβαδειά

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ένας 23χρονος και ένας ανήλικος 15χρονος είναι οι δράστες τριών κλοπών σε καταστήματα και ένα αυτοκίνητο, οι οποίες διαπράχθηκαν, την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου, σε διάφορες περιοχές της Λιβαδειάς.Στο ενεργητικό τους τρεις ακόμη απόπειρες κλοπών, την ίδια μέρα και μία κλοπή σε Ιερό Ναό στις 14 Δεκεμβρίου.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος  Ασφάλειας Λιβαδειάς, στο πλαίσιο εμπεριστατωμένης έρευνας, τους εντόπισαν και τους συνέλαβαν ενώ σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, οι κατηγορούμενοι εισέρχονταν σε καταστήματα, κυρίως υγειονομικού ενδιαφέροντος, αφού προηγουμένως είχαν σπάσει τα τζάμια παραθύρων, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους διάφορα προϊόντα και χρηματικά ποσά.

Στην περίπτωση της κλοπής στον Ιερό Ναό, προέκυψε ότι ο 15χρονος εισήλθε στο εσωτερικό του και αφαίρεσε έναν ενισχυτή ήχου, ο οποίος βρέθηκε σε εγκαταλελειμμένο κτίριο της περιοχής και αποδόθηκε στο νόμιμο κάτοχό του.

Από την κατοχή των συλληφθέντων, κατασχέθηκε χρηματικό ποσό.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις.

Ο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

Share.

Leave A Reply