Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, εξιχνιάσθηκε άμεσα κλοπή από κατάστημα, η οποία διαπράχθηκε το πρωί της Καθαράς Δευτέρας.
Στο πλαίσιο της έρευνας και μετά από διενέργεια άμεσων αναζητήσεων, εντοπίστηκε και συνελήφθη ένα άτομο, το οποίο κατηγορείται ότι αφού έσπασε, με μεταλλικό αντικείμενο, την γυάλινη είσοδο της επιχείρησης, εισήλθε εντός αυτής και αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή χρηματικό ποσό.
Ο συλληφθείς με την σε βάρος του δικογραφία, θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λιβαδειάς.
Ακόμη τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου (16/3), στη Λιβαδειά, συνελήφθη ένα άτομο, το οποίο
κατηγορείται για 4 απόπειρες κλοπών.
Ειδικότερα, ο δράστης αποπειράθηκε να εισέλθει σε οικία, αλλά έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη της και τράπηκε σε φυγή, πλην όμως εντοπίσθηκε άμεσα από τους αστυνομικούς, που κλήθηκαν για το περιστατικό.
Στο πλαίσιο της έρευνας, διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς είχε αποπειραθεί λίγες ώρες πριν, να παραβιάσει τρεις επιχειρήσεις εστίασης στην περιοχή, χωρίς όμως να καταφέρει να ολοκληρώσει τις πράξεις του.
Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκα ένα μικρό αυτοσχέδιο αντικείμενο (μεταλλική λάμα), πρόσφορο για την παραβίαση των ομφαλών των θυρών.
Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λιβαδειάς.