Πέμπτη, 15 Απριλίου

“Εμπόλεμη περιοχή” το Πυρί της Θήβας λόγω ΡΟΜΑ

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Εμπόλεμη περιοχή θυμίζει τις τελευταίες ημέρες η γέφυρα του Πυρίου, στη Θήβα, καθώς είναι συνεχείς οι επιθέσεις ΡΟΜΑ, του παρακείμενου οικισμού, σε διερχόμενους οδηγούς.

Δεν δίστασαν μάλιστα να πετάξουν πέτρες και σε περιπολικό, ενώ για εκφοβισμό πυροβολούσαν με καραμπίνες μέσα από τον οικισμό.

Έντονη ήταν η αντίδραση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας που προανήγγειλε προσφυγή στον εισαγγελέα.

Η ανακοίνωση της Ε.Α.Υ

Η Ε. Α. Υ. Βοιωτίας έχει προ ετών ζητήσει επιτακτικά την επέμβαση των αρμοδίων πολιτειακών αλλά και υπηρεσιακών (σε ανώτερο- ανώτατο επίπεδο) παραγόντων ώστε να επιλυθεί το χρόνιο πρόβλημα με την εγκληματικότητα στο Πυρί Θηβών και την παραβατικότητα συγκεκριμένης πληθυσμιακής ομάδας, από την οποία απειλούνται ζωές και περιουσίες τόσο πολιτών όσο και συναδέλφων.

Πριν λίγη ώρα, διερχόμενοι οδηγοί από τη γέφυρα στο Πυρί Θηβών υπέστησαν καταστροφές στα αυτοκίνητα τους αλλά και ληστεύθηκαν από ρομά , ενώ συνεργοί τους πυροβολούσαν με κυνηγετικές καραμπίνες.

ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ τελείωσαν.

Αυτοί που για μικροπολιτικούς λόγους σφύριζαν τόσο καιρό αδιάφορα θα κληθούν άμεσα για εξηγήσεις.

Η συνέχεια στην εισαγγελία.

Με τις ζωές των συναδέλφων και των πολιτών δεν θα παίζετε.

Μετά από τα τελευταία γεγονότα, το πρωί, πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση με ισχυρές δυνάμεις παρουσία της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ σε Στερεά και Βοιωτία.

 

Share.

Leave A Reply