Θύμα αρπαγής και βιασμού από τέσσερις άγνωστους άνδρες κατήγγειλε πως έπεσε, 32χρονη στην παραλία Αγίου Ισιδώρου στην Αντίκυρα.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το περιστατικό, που έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία, σημειώθηκε στις 11:00’ το πρωί της Τετάρτης (24/7) όταν η 32χρονη, μετέβη με τη μοτοσυκλέτα της στην παραλία του Αγίου Ισιδώρου όπου είχε ραντεβού με έναν άγνωστο άνδρα, τον οποίο είχε γνωρίσει το προηγούμενο βράδυ, μέσα από συνομιλία της στο Tik Tok.
Ο συγκεκριμένος άνδρας δεν εμφανίσθηκε, όμως κάποια στιγμή που βρισκόταν επί της παραλιακής οδού, τέσσερις άγνωστοι δράστες επιβαίνοντες σε ένα μαύρο αυτοκίνητο εξήλθαν ξαφνικά του οχήματος και ο ένας εξ αυτών, αφού της έκλεισε με την βία το στόμα και τα μάτια, με την συνδρομή των υπολοίπων τριών, την επιβίβασαν παρά την θέλησή της στο αυτοκίνητο.
Κατόπιν, αφού την μετέφεραν σε άγνωστη ερημική τοποθεσία, περίπου 10 λεπτά από το σημείο της αρπαγής, την αποβίβασαν και την εξανάγκασαν σε συνουσία με την χρήση σωματικής βίας απειλώντας την ότι θα τη σκοτώσουν αν μιλούσε.
Την τοποθέτησαν σκυφτή στο καπό του οχήματος οι τρεις εξ αυτών την κρατούσαν ακινητοποιημένη και ο τέταρτος ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί της. Εν συνεχεία οι δράστες αφού την τοποθέτησαν εκ νέου εντός του οχήματος την εγκατέλειψαν σε σημείο, το οποίο βρισκόταν στα μισά περίπου της διαδρομής από το αρχικό σημείο που την είχαν αρπάξει, με την παθούσα να διαφεύγει πεζή.
Κατά τη στιγμή που την τοποθετούσαν στο όχημα μετά τον βιασμό της, σύμφωνα με την 32χρονη, ο ένας δράστης κρατούσε τα μάτια της κλειστά με μαντήλι, το οποίο κουνήθηκε ελαφρώς με αποτέλεσμα να κατορθώσει να δει στιγμιαία τον δράστη, ο οποίος ήρθε σε συνουσία μαζί της.
Σύμφωνα με την περιγραφή της, επρόκειτο για νεαρό άνδρα, καστανόξανθο, ψηλό, τον οποίο ωστόσο δεν θα μπορούσε να αναγνωρίσει σε ενδεχόμενη μελλοντική διαδικασία.
Στην συνέχεια η 32χρονη έσπευσε στο Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς όπου κατήγγειλε το περιστατικό και αναμένεται σήμερα να εξεταστεί από Ιατροδικαστή ενώ αναζητούνται οι δράστες.