Πέμπτη, 13 Μαΐου

“Έφυγε” ο Αλέκος Γκικόπουλος

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Θλίψη προκάλεσε στην τοπική κοινωνία ο θάνατος του Αλέκου Γκικόπουλου. Ο πρώην πρόεδρος της Τ.Κ Ρωμέικου του Δ. Λεβαδέων έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 55 ετών ύστερα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Εκτός από τη αυτοδιοικητική του πορεία, είχε ενεργό δράση, ως αγρότης, και στις κατά καιρούς αγροτικές κινητοποιήσεις.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 5 το απόγευμα.

Συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκφράζουν ο  Δήμαρχος Λεβαδέων  και το νέο Δημοτικό Συμβούλιο:

“Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας και το νέο Δημοτικό Συμβούλιο, με την αναγγελία του απρόσμενου θανάτου  του πρώην Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Ρωμέϊκου Αλέξανδρου Γκικόπουλου συμφώνησαν στην σύνταξη της παρούσας επιστολής, προκειμένου να αποδώσουν την πρέπουσα και επιβαλλόμενη τιμή στον άνθρωπο που υπηρέτησε με ήθος, συνέπεια και υπευθυνότητα το δημόσιο βίο καθ’ όλη τη διάρκεια της πολιτικής του πορείας συμβάλλοντας στην επίλυση προβλημάτων της τοπικής κοινωνίας.

Σε ένδειξη πένθους και ελάχιστου φόρου τιμής, αποφάσισαν ομόφωνα να εκφράσουν προς την οικογένεια του μεταστάντος την βαθιά τους θλίψη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια, την κατάθεση στεφάνου στη σορό του εκ μέρους του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου, να διαβαστεί η παρούσα επιστολή στην εξόδιο ακολουθία, να επιδοθεί στην οικογένεια του εκλιπόντος και να αποσταλεί στα τοπικά ΜΜΕ”.

Share.

Leave A Reply