Πέμπτη, 15 Απριλίου

Έκλεβαν μπαταρίες από οικίσκους κινητής τηλεφωνίας

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις κλοπών μπαταριών, από εγκαταστάσεις εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, σε περιοχές της Βοιωτίας και Αττικής

Μετά από κατάλληλη αξιολόγηση – αξιοποίηση στοιχείων, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τρεις  ημεδαποί, ηλικίας 29, 27 & 26 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε το  διάστημα από 15-11 έως 21-11-2018, οι δράστες κινούμενοι με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, είχαν προβεί στη διάπραξη κλοπών πληθώρας μπαταριών, από οικίσκους της  εταιρείας, στις περιοχές κινητής τηλεφωνίας Βοιωτίας, καθώς και του Αυλώνα Αττικής.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε χθες (21-11-2018) το βράδυ, σε επιχείρηση ανακύκλωσης παλαιών σιδήρων, στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν (8) από τις κλεμμένες μπαταρίες.

Από τους αστυνομικούς συνελήφθη ο ημεδαπός ιδιοκτήτης της επιχείρησης, κατηγορούμενος για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Την προανάκριση, για τη υπόθεση, διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες συναφείς περιπτώσεις.

Share.

Leave A Reply